Elifin-annesi Mutfagim küçük masa sandalye almam lazim ama nasil bişey alayim karar veremedim önerisi olan var mı
Wolverine Elifin-annesi 120*80cm masa ve tel sandalyeler var trendyolda onlar küçük mutfaklara çok yakışıyor
Selma-aygun37 Elifin-annesi çok küçükse eğer duvara monte olan masalar var onlardan alıp sandalye yerine de tabure alarak üst üste kaldırabilirsiniz
acimavi Elifin-annesi ben duvara monte masa 90×60 ölçülerinde, bir de renk renk 4 tane tabure almayı düşünmüştüm bir ara. Trendyolda bulabilirsiniz. Masayla işiniz yokken kapatıp tüm alanı kullanabilirsiniz
Elifin-annesi Selma-aygun37 yok canim çok küçük degil şu an ki masa 140×90 büyük baya bi 70×90 falan olursa iyi olur ama nasil model tercih etmeliyim
Elifin-annesi Tatlican acaba bu masa trendyolda var mi ya , biz de yeni taşindik masa var ama aşiri büyük ama salnalye yok ayakta yiyoruz🤦🏾♀️
Tatlican Elifin-annesi bu masayi bana kaynim yapti acilmiyor kardesim bunun daha kucugunu aldi acinca bununkadar oluyor trent yolda varmı bilmiyorum isterseniz bi bakin