Bebegım emmeyi arada red etti arada kısa tutmaya basladı ki hala kısa emıyor uykulu hali dısında almıyor mememı sütüm tazyikli elle sagıyorum once azalsın dıye akısı azalmıyor surekli boyle gelıyor benım gibi olan varmı cözum yolunuz ne😔
SinemYekta benim öyleydi emmeye başlayınca durmadan fışkırıyordu bebeğimin de genzine kaçıyordu sinir olup aç olmasına rağmen tutmuyordu bende oturmak yerine yarım uzandım oda üstüme uzanacak şekilde tutturdum bu şekilde azaldı
SinemYekta biraz sağ biraz göğsünü benmde öyLe bazen öksürüyo çok geLince
SinemYekta canım benimde öyleydi küçükken yani daha ilk zamanlar ama sonra Bebeğim büyümeye başladığında düzeldi . Ama şunu yap diyemiyorum ben sadece dikkat ettim bogazına kaçınca hemen müdahale ettim öyle idare ettim özellikle gece çok korkuyordum ama şükür geçti .şimdi bazen oluyor uzun vakit emmediği zaman yüzüne felan sıçrıyor ama 2 emmeye normale dönüyor . Yalnız ben çok aktığı zamanlar emzirmeden önce biraz sağardım düzelince verirdim bazen
SinemYekta benim de öyle geliyordu oğlum sinir oluyordu genzine kaçıyordu hiç emmek istemeyip geri çekiyordu sebebi ne acaba öyle gelmesinin Bebek iyi çekemiyor mu ?
Huzeyfe arada uzanarak emzırıyorum onu hep yapayım o zmn
GmzSnn sagıyorum hep ama tazyıklı gelıolar sagım suresince 😐
GmzSnn benim de sütüm öyle geliyor oğlum sinir oluyor genzine kaçıyor bu kez hiç emmiyor sebebi ne acaba bebeğim 1 ay 23 günlük iyi çekemiyor mu acaba
Gurbettebianne yanı bu normale donecek bsy mı zamanla
SinemYekta zamanla normale donuyormu yani
SinemYekta döner döner benek büyüdükçe emme süresi de kısaLır sütüde Löp diye çeker hemen
SinemYekta evet canım yani bende öyle oldu ilk zamanlar çocuğun yüzü ağzı gözü hep süt fışkırır dı daha küçükken ama gün geçtikçe çocuk çok emdikçe ve güçlendikçe düzeldi
Ozge93_ zamanLa çekiLecektir şimdi boL geLen zamanLarın keyfini çıkarın 🙈🙈
GmzSnn arada bi öyle geliyo canım her zaman değil emzirme saatini çok uzun tutuyorum sanırım bazen ondan doluyor
Benimde sorunum bu😣 boğazına çok kaçıyor bu yüzden ve bende çok korkuyorum öncesinde sağıp biraz akışını yavaşlatıyorum böyle çözüm buldum ☹️