Lykiavvv meltmsenturk kundakliyorum sonra yanına yatıyorum kontrollü bir şekilde dikkat ederek emziriyorum sonra kendisi memede olduğu gibi uyuyor. Hiç kıpırdamıyor um ve bebeğimi de hiç yerinden oynatmıyorum olduğu yerde uyuyor. Ama gündüz salonda akşam yatacağı yerde uyutuyorum
cftcdln meltmsenturk Toksa dönenceyle oynarken uyur. (Allah bunu bulandan razı olsun😂) Yerde kartlarına bakarken uyur açsa meme emerken uyur kundaklarım yerine koyarım. Gündüz en fazla 45 dk uyur. Akşam 8de uyur gece 3 gibi emmeye kalkar sonra uyur ve 6da uyanır
meltmsenturk Lykiavvv bende gündüzleri kucağıma alıp hafif hafif sallayarak evi dolaşıyoruz. Uyuyup kalıyor kucağımda ama artık yorulmaya başladım. Gece uykusunu yatarak emziriyorum öyle uyutuyorum.
Busram14 cftcdln uyku geçii döngüsü 45 dk uyandı diye alma yarım saat odadan çıkmadan kucğında tekrar uyut koy 2. Uyku döngğsüne geçer uyanmaz bir daha 2-3 saat
meltmsenturk Sarelifhanm ne kadar şanslısınız bugün toplasan 1,5 saat uyumamıştır.9 buçuğa kadar uyumaz da
meltmsenturk Lykiavvv emerek uyutmak vazgeçirmesi en zor alışkanlıkmış bebekler de o yüzden sadece geceleri öyle uyutuyorum daha derin dalsın diye
[silindi] Akşamları 20:30 gibi beşiğinde uyuyor bazen kendiliğinden bazen emerken ve geceleri de 3 ve 6 gibi emmeye uyanıyor gündüzleri de ayağımda sallıyorum yoksa uyumuyor 🤦🏻♀️ Gündüz uykuları da yarım saat 45 dk sürüyor
cftcdln Busram14 sabahları yapıyorum onu. Banyosundan sonra 9da uyuyor 1e kadar yarım saatte bi uyanır time yatırırım. Ama öğleden sonra yemiyor bunu 😂