Zumrabal_25 Ya hiç bir sebze yok allah askina ben bu cocuga ne vericem . Patates havuç kabak fasulye pazarda en büyük migrosta hicbi yerde cocuguma verebilicegim baska bisey yok. Allah aşkına siz ne yediriyosunuz nolur banada bi akil fikir verin ya . Kızım bu ayın 10nunda 7 ayını doldurucak meyve tamam bir sürü cesit varda sebze ne vercem bilemiyorum
Sedaalya Zumrabal_25 benim kızımda 6ay 15günlük. Bizde + olarak semizotu verdik. Sebze yok bu mevsimde😕
elifdedim Zumrabal_25 kız aynı günde doğmuşlar benimkide öyle bugün yayla çorbası yaptım onu vercem iki gün daha sonra tarhana çorbası yapcam muhallebili şeyler yapcam fikir olur sana da belki
ly35 Zumrabal_25 kıymalı yeşil mercimek, taze fasulye, kıymalı kabak, bamya, tarhana çprbadı, mercimek çorbası, bulgur pilavı, taze barbunya-börülce, sulu köfte, yaz türlüsü aklıma gelenler bunlar ama yazın sebze kısıtlı cidden zor oluyormuş
senbanabaksana Hep derim ki Derin dondurucu hayat kurtarır 😀 kıştan bal kabağı karnıbahar ve brokoli atmıştım zaman xaman onları pişiriyorum ama geçtiğimiz aylarda bezelye ve barbunya vermiştim söylediklerinize ek olarak her gün sebze yemesin canım köfte ve çorbalardan da cesitlendirebilirsiniz
senbanabaksana Linaamom şeftali armut ve kayısı buzluktan çıkınca hiç bozulmuyor denendi onaylandı 😀 isterseniz siyah erik ve avokado da atabilirsiniz