Pearl33 Merhaba kızımda yopun bir balgam var nasıl söktürücem bunu dün aile hekimine gittim burnunu temizle dedi sık sık ama bu çözüm değil ne yapsam sizce uyurken emerken çok tıkanıyor 18 aylık bu arada
livanurvealpinannesi61 Pearl33 bana arkadaşım udi hindi yağı mutlaka al dedi kızına kullanıyor kendisi de çok faydası olmuş
Lenavegeceninannesi Pearl33 doktora göturun uzgunum ilaçsız sadece burun temizlemeyle gecmez balgam sokturucu ve geniz akıntısı ı durdurucu ilaç kullanması lazım
Yagmur0606 livanurvealpinannesi61 merhaba nasıl kullanıyor içiriyormu yoksa sürüyormu bendede aynı problem var ıslık sesi geliyor artık burnu bogazı okadar doluki
Pearl33 Lenavegeceninannesi dün götürdüğümde gerek görmedi neden böyle birşey düşündüyse artık deniz suyu sprey önerdi sadece 🤦🏽♀️
Lenavegeceninannesi Pearl33 oda ise yarar bide normal serum fızyolıjık kullanın yanı çocuk hastalıklarında ben pek aile hekımlerıne ve saglık ocaklarına guvenıyorum ya devlete yada özele götururum
livanurvealpinannesi61 Pearl33 evvahe doğal instagram sitesi güvenilir bir site aktar da olur doğal olanlar