[silindi] Prima premium bezini daha önce kullandım memnundum ama şu an çok pahalı alamayacağım Onun yerine molfix pure&soft almayı düşündüm ama emin olamadım prima ile aynı kalitede mi kullanıpta memnun olan olmayan anneler yardım olsunlar bana 🙂
dnzwsw [silindi] ben ikisini de kullanmadım ama kuzenim molfix kullandı memnun kalmadı onu biliyorum ben doğduğundan beri canbebe kullanıyorum hesaplı şükür pişikte olmadı hiç taşma sızma da olmadı
brckm [silindi] prima ve molfix kullanıyoruz molfix tabi primaya göre biraz daha kalın ama memnunuz biz ☺️ Birde bedenleri biraz kücük
[silindi] dnzwsw ben molfix kullandım ama normal molfix puresoft değildi mantar pişipi oldu bebeğim onun primaya geçtim onda bile pişik oldu boyalı bezler pişik yapıyor beyaz bez alıcam ama hangisini alsam karar veremedim
[silindi] Genel olarak herkese cevap vereyim molfix çok kalın gerçekten o yüzden mantar oldu bebeğim Teni çok hassas kıyafeti bile didikleyerek alıyorum prima premiuma devam edeyim en iyisi çok teşekkür ediyorum yardımcı olan tüm annelere ❤️ Berfe Serapaylar Susuem Jelibon Husumsu Sitionline Bulutkbr dnzwsw brckm Asafemir
[silindi] brckm yorumlarına baktığımda molfix puresoft daha büyük yazmışlardı ama emin olamadım şimdi :)
Duruonur [silindi] prima premium carede boya yok tamamen beyaz bez,3 aydır kullanıyorum pişik yapmadı,geçenlerde yazlıkta bez bitmişti prima bulamadık a101 bezini aldım ilk defa pişik oldu kızım,premium care en iyisi bence 👍
Susuem [silindi] canım ben doğduğundan beri molfix pure &soft kullanıyorum arada prima premium care ve sleepy denedim sleepyı hiç ama hiç sevmedim premium care ince evet güzel ama bizde tasma yaptı onu geçtim gece bezinde sızdırma oldu molfix devamli kulaniyirum gayet memnunum hiç pisik olmadı emiciligi iyi fakat premium care dan biraz kalın
Sitionline [silindi] molfix kullanıyordum ama kenarlardan sızıntı yaptı birkaç kere bide yapısı kalın çişle iyice agırlasıyor değiştirdim prima aldım memnunun hafifte sızıntı da yapmadı
Bulutkbr [silindi] doğduğundan beri molfx kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama bu son aldığım 3 numaralar pişik yaptı anlamadım bende
Bilgeztrk [silindi] ikisini de kullandım molfix pure soft dan daha mamnun kaldım prima incecik kağıt gibi molfix kalın ama molfix daha yumuşak ve daha doğal geldi bana.
[silindi] [silindi] pure and soft çok güzel bi bez ben çok memnun kalarak kullandım. Hatta bi iki gün önce bulunduğumuz yerde bezini bulamayınca mecburen prima p.care külot bezlerden aldım bence ikiside iyi tabi prima oldukça pahalı.
deryadenizimm [silindi] canım bende ilk çocuğuna prima kullandım ama dediğin gibi fahiş fiyatlarda şu an molfix kullanıyorum 7 buçuk aydır ve çok memnunum tavsiye ederim bence primadan sonra gelen en iyi bez