SeninAnnenBirMelektiYavrm Zelalyng bir haftada 10 kilo vermiştim bende. Zaten toplamda 10 kilo almıştım
mysa2 Zelalyng bende toplamda 13 kilo felan almıstım 15. Günde 10 kilo gitmişti 27 günlüğüz 3 kilom kaldı önceki kiloma dönmeye ama suan çok dikkat etmiyorum olan kilomu koruyorum sadece 😊
Zelalyng whitemoon ben aşırı su içiyorum ve emziriyorum o sırada da çok terliyorum sanırım ondan verdim
atlasask eylul19 ne kadar zamanda nasıl Verdiniz ben de o kadar aldım doğum yapalı 2.5 ay oldu ama daha çok fazlam var emzirdiğim için diyete falan başlamadım
2bebeannesiii Zelalyng 47 kilo ile kızıma hamile kaldım 55 kilo ile doğuma girmiştim . Doğum yaptıktan bi hafta sonra 49 kiloya düşmüştüm . Şimdi yine 47 kilo ile oğluma hamile kaldım 7 buçuk aylık hamileyim 50 kiloyum . Muhtemelen doğumdan yine bi hafta sonra eski halime dönerim 🤷♀️
joyfulmom Nasıl böyle veriyorsunuz ☹️ 57 kilo ile hamile kaldım 78le doğum yaptım şuan 68 de takılı kaldım dört aylık olduk ama bende tık yok aşırı çok da yemiyorum neden gitmiyor ki🙄
Nur340 joyfulmom aynı ben 57 ile kaldım 76 doğuma gittim 67 yim şuan gitmiyor 🥺 emzirdiği için diyette yapamıyorum hatta emzirince daha cok acıkıyorum
eylul19 atlasask cok kısa bır surede yanı 3-4 ayı bulmamıstır belkıde .ztn dogumdan 4 gun snra 10 kılo gıtmıstı