Zeynossunannisi 6 aylik prematüre kızım 4,5 kilo nasıl kilo aldirabilirim henüz ek gıdaya geçmedik doktor bir türlü onay vermiyo sinirim çok bozuldu 😭😭
Dondurmalikahve Zeynossunannisi Ek gıda da önce tadımlar olacak zaten raporlu mama vermiyor mu kaç kilo doğmuştu bebeğiniz
Akalinbetul_8 Zeynossunannisi canım oglum 26 hafta 1 kg dogdu. 91 gun kuvezde kaldı eve 2 kg ıken aldık ortalama 5-6 ayllıken raporlu mamaya basladık 1 yasında 7800 grdı. Ek gıdadan mamadan hersey sorundu(anne süütü almadı) suan ıse 47 aylık 16 kg 103 cm yani hersey gecıyor 2 yasına kadar bır atak bekleme raporlu mama bıle ortala 3-4 aynsonra fayda edıyor
Zeynossunannisi Dondurmalikahve 1500 gr dogdu raporlu mama yazmadı sürekli mamayi artır diyip duruyo artırıyorum maksimum içtiği 100 cc onuda zar zor iciriyorum
Zeynossunannisi Akalinbetul_8 doktora söylememe rağmen yazmadi gerek yok dedi raporlu mamaya ayda 400 450 gr aliyo her gittiğimde az kilo alımı diyo mamayi artır diyip duruyo
Akalinbetul_8 Zeynossunannisi canım devlette ozel doktorlar oluyor ya ben o zaman docemte gıtmıştım sagolsun yazmıştı bana