Hazardeniz 1050 kiloyla 6 aylık doğdu kızım şuan 5 ay 24 günlük ve 5.500 kilo normalmi sizce 😔 çok üzülüyorum herkes çok küçük bu bebek diyor ama doğduğunda hiç yoktu avuç içi kadardı
pofuduknuriye Hazardeniz bende normal korkmayın benım bebeğimde öyle kilolu bir bebek degil ama çokta aşırı zayıf degil degil 🌸🌸
deleted452 Hazardeniz masallah berakAllah dogum kilosuna gire gayet guzel toplanmış etrafi bosverin kilosu gayet iyi onemli olan saglikli olmasi Rabbim onu korusun
Themamacita deleted452 Hazardeniz pofuduknuriye Jelibonsmom Denizanasi92 @dilantrkmn Bebeklerinizin cinsiyeti nedir ve boyları kaç cm acaba 🌸
Hazardeniz pofuduknuriye ne bileyim herkes ay ne kdr küçük ne kdr zayıf diyince çok üzülüyorum ben iyi bakmıyorum ona galiba diye düşünüyorum 😞
deleted452 pofuduknuriye bebegim dogum kilosuna bagli canim dogum kilosunun iki kati oldu ise sorun yok Kizim 2990 dogdu 2700 ile hastanede çıktı 8 gun kuvezde kalmıştı 6 aylikken kilosu 9 du
Sebusebu pofuduknuriye benim kızıma zayıf diyorlardı aslında değil de işte kimseye laf anlatmakla ugrasmıyorum :) 6. Ayda 7900 dü boyu 72 cmdı