1919 Kızlar lütfen yardım kızım 11 aylık yemek yemiyor ne versem cıkartyor eliyle oynuyor bazende dişlerini kitliyor acmıyorr yemek istemyorum bende cok üzülüyorum napa bilirim sadece emmek istiyor
Bircaykoyicelim 1919 sadece emmek istiyor Gün içinde çok mu emiyor? Gece de emiyorsa normal yememesi.
Sedasmsk 1919 11 aylıkken kızım da öyleydi sadece mama içmek istiyordu arada yine ek gıda bi iki kaşık veriyordum geçiyor ama merak etmeyin 😊
1919 Bircaykoyicelim çok emiyor resmen acık kalıyor gecede aynı vermeyim diyom yemek yesin diyom meme meme dşe aglıyor
1919 Sedasmsk ay benimki öyle iki kaşık dan sonra yok cıkartyor almıyor hemen memeye vuryor onu istyor ne zaman gecer hersey deniyorum meyve suları yapyorum yok almıyor birazda diş lerin etkisi olabilir diyorum
Sedasmsk 1919 bende öyle düşünmüştüm bi aglama krizleri falanda oluyordu çünkü 2 hafta sürdü bu süreç sonra yemeye başladı zaten
Bircaykoyicelim 1919 gece beslenmesini neden kesmiyor sunuz? Gece gündüz emdiği için açıkmiyor. Gün içinde de emzirmeyi azaltıp yemeğe yoğunluk vermelisiniz 😊
1919 Bircaykoyicelim gece emmesini nasıl kesicem ilk cocugum yardımcı olursanız çok mutlu olurum bende kesmek istiyorum ama yapamadık 😔
Bircaykoyicelim 1919 kuzum dediyim gibi. Emzirmiyceksiniz. Başka türlüsü mümkün değil. Agliycak vs ama biraz sabredeceksin.
1919 Sedasmsk emmeye güvendiği icin yapyor bizde deneyelim bakalım bazıları su verin gece uyanınca diyo onda kararsız kaldım
Sedasmsk 1919 onu bi ara bende denedim ilk gece uyudu guzel ama ertesi gece döndü durdu bütün akşam en son mama yapıp icirdim uyudu