gamzeeliz Kızlar merhaba bebeği geç diş çıkaran var mı acaba, damakların en altında beyazlıklar var ama 1-2 aydır yani patlamadı bi türlü. Ümidi kesmek üzereyim 😂😂😂
Elifmoms gamzeeliz benim kızım 5 aylıkken alt ön dişlerini çıkardı şuan 11 aylık 3. Dişi daha bu hafta patladı yandan 2 diş eti de şiş 2 hafta oldu hala çıkmadı çok zorluyor. Bende uzun süre çıkamayınca endişenlenmiştim her çocuk farklı oluyor ilk kızım 1 yaşındayken 8 tane dişi vardı 😃
eylul19 gamzeeliz 1-2 ay önceden kızarıyor da gec patlıyorlar.her bebek farklı .patlatmaya baslayınca ama ardı ardına patlatıyorlar .14 aylıgız 12 dısı var smdı kopek dıslerı cıkıyor 4 u bırden🤦♀️Cıfter cıfter degıl 4 er 4 er cıkartıyor bnmkı de masallah🤣
gamzeeliz Ervaserra1 aaa ilk dişleri üstten mi çıktı doktora söylediniz mi normal bi durum yani dimi, bende alttan beklerken üsten çıkarsa diye 😀
Senem1234 gamzeeliz ilk 2 dişini 8. Ayında patlattı ama 4.5 aydan beri diş acısı ağrısı sancısı çektik. Çocuğumu tanıyamıyordum artık okadar huysuzlaşıyorduki anlatamam. Neyse dişler patladı rahatladık 2 ay sorna üstte 4 diş aynı anda patlatı ama hiçbirşey anlamadık. Hatta tatildeydik bile ohh be dedim demek artık rahat cıkacak. Ama nerdeeeee. 12. Ayımıza girdik bisim dişler yine başaldı aşağıki dişler bembeyaz şiş ama gleen giden bişey yok. Köpek dişleri bomba gibi onlarda patlamadı. Şuan 15 aylık olmak üzere yine 3 aydır diş acısı çekiyoruz. Bizide kendinide ısırıyo. Salya dersen uyurken bile akıo. Damakalr bomba gibi ama bir türli patlayamıyor. Bakalım daha ne kadar cekecek cocuğum
Premseskolar Arkadaslar bnm kızım 8 aylık dis cıkarıyor valla herseyi denedim de tek su care oldu rahatlattı degignz bi yöntem varmı kızım perisam oldu ya
ofkelisirin Premseskolar ateşe öksürüğe de iyi geliyor araştırın isterseniz ben hiç eksik etmem evimden 🌺
Premseskolar ofkelisirin esim aldıda nasl kullanıyorz acaba günde kac kere kullanıyorz zararı olmz dimi cok rica etsem cevaplarmısınız
ofkelisirin Premseskolar hayır tamamen bitkisel almıştır büyük ihtimalle yeni glrdum kusura bakmayın ihtyac duyduğunda parmağınızla masaj yaparak sürün yaptırmazsa bir cay kaşığı vereblirsiniz