betusgani Hanımlar çocuğumu sürekli kontrollerine götürebileceğim iyi bir doktor arıyorum ? Memnun kaldığınız doktorların hastane ve ismini yorum olarak bırakır mısınız ? Özel & Devlet farketmez 🙏🏼
Gizemcbc betusgani oğlum iki yaşında özel akbak çocuk sağlığına gidiyoruz. Mustafa Akbak hocaya memnunum. Ücreti 200 tl ama
Asibel Seraparas merhaba bende ona gitmek istiyorum. Ücreti nedir ve her sorduğunuz soruya cevap alabiliyor musunuz 🌸
Seraparas Muayene ücretini bilmiyorum özel sağlık sigortamiz var biz 15 tl veriyoruz çok mükemmel bir doktor istediğinizi sorabilirsiniz
Rainnnn betusgani medicana . Ali şimşek . Biraz pimpirikli bi doktor tam bana göre herşeyin testini yapıyor . Biraz sessiz sakin bi adam enerjik değil diye ilgisiz gibi görünebilir ama asla değil aşırı ilgili
Gizemcbc betusgani baya ilgileniyor bende çok doktor aradim Mustafa hoca şansımız diyebilirim. Herşeye de tek tek cevap verir . 😊
Nurdnc betusgani koru hastanesi süer yüksel işinde çok iyi oğlumun sürekli kontrollerine götürüyorum memnunum
Nurdnc betusgani bizede uzak gidip geliyorum beğendiğim için tabi size ne kadar uzaklıkta bilemiyorum ama