Cnsblsbds Eşimle doğumdan beri kimono aramiz evelsi günde tartıştık çok ağır konuştu dünden beri sütüm az göğüslerim dolu dolu şişer kendiliginden akardı smdi yok bebeğim daha. 2aylik 😭ne yapsam artar tekrar başına böyle gelen varmı kesilip yeniden gelen
gullsah88 Cnsblsbds Bende aynı durumdayım stresten gitti herşeyi çok takıyorum ama geri gelmiyor anlamadım neden 🙁
cydcvk Cnsblsbds doktorum süt öyle stresten şaak diye kesilen bişey değil demişti. Siz kendi kendinize sütüm kesilcek psikolojisine girersiniz etkilemiş olabilir yemenize içmenize özen gösterin bol su için bol bol emzirin
Birkucuksayrameselesi Cnsblsbds yani evet stres etkiler ama sutum kesilir endisesi daha cok etkiler . Birde sutunuz terbiye olmustur. Yani vucudunuz cocugun emdigi kadariyla sut uretimi salgilar. Kendinizi yipratmayin bol bol emzirin
Cnsblsbds Doktor 3saate bir emzir diyor ben sürekli emziriyorum her istediğinde önceden küçüktü tamamını bosaltamiyordu şimdi boşaltıyor acaba ondan mı yumuşak göğüslerim ama 2saat emmediginde bile elliyorum yumuşak gibi böyle
nelmali Cnsblsbds gogusleriniz terbiye olmuştur eskisi gibi dolup sertlesmez bu normal ama gerçekten kesilmeye başladıysa kafanızı dağıtın olumlu düşünün sakinlesin ve sık sık emzirin geri geliyor 3 gun damla damla gelen sütüm kendimi toparlayınca normale döndü pozitif olun sütüm gitti ne yapacağım değil emzirmeyi istiyorum sütüm geri gelecek mesajini verin kendinize
Laralidya Kızlar damla süt gelmese de emzirin ama stres yok bol sıvı ve emzirmeyle kesilen süt yeniden gelir azalan da artar. Bol sıvı güzel uyku ama asla takmayın
Sonalpser76_ Cnsblsbds tarçınlı çay iç sürekli o kadar süt yapıyor ki etkisini de çok gördüm ayrıca bende de olmuştu 1,2 gün sürdü bi anda dola memeler boşaldı ama ben yine de emzirdim sürekli şükür şuan var hata bazen geceler akıyor bu arada oğlum 4,5 aylık