zeynep321 Hanımlar Instagram’da minicity diye binsayfa var alışveriş yapan var mı ürünler nasıl çekme solma yapıyor mu birde kalıpları nasıl
Huma_kus34 zeynep321 bnde merak edıyorum ama Ankara’da kocaman bir mağazasını görmüştüm kalıtelı bıyere benzıyo
Daenerys zeynep321 biz bebek arabası ve yürüteci oradan aldık. İnternet üzerinden değil ama mağazaya gidip. Baya büyük bir mağazası var.
Angel00 The_Ana fiyat olarak uygun ve ürünleri de kaliteli bence bende alışveriş yaparım cunkü mağazasından
bombacimulayim zeynep321 ben internetten yapmadım ama Bağdat caddesinde minicity mağazası vardı carters falan satıyordu çok güzel şeyler almıştım ordan ve baya kaliteli idi
Htcates zeynep321 ben ordan alışveriş yapmıştım yazlık almıştım beklediğim gibi geldi çekme solma yok ben zaten her zaman bir büyük beden alıyorum ürünü çok güzeldi hatta saklamışım şimdi ablama verdim yeğenime giydiriyor şimdi kışlık takım alıcam inşallah 🌱
isimsiz___ zeynep321 ben çok aldım gözüktüğü gibi geliyor ama bence bir kaç giydirmelik uzun ömürlü değil küçülüyor