Htc19 Kızlar 2 ay 24 günlüğüz anne sütü ile besleniyor sadece. Kakasını 4,5,9 günde bir yapıyordu. Doktor 10 güne kadar normal yapmaması demişti. Bugun 12 gün oldu ne yapmam laızm eşimde çalışıo evde değil
Mamaqueen Htc19 cay kaisigiyla zeytinyagi icirdiniz mi ? Cok olmus bence bi doktora goturup lavman yaptirabilirsiniz
Hmyra06 Htc19 Benim kızımda sürekli kabız biz eczaneden lavman alıyoruz bu kadar uzun süre yapmadığında bence fitil yerine lavman daha iyi
Hmyra06 Htc19 Bu arada doktor bize çay kaşığı kadar zeytinyağ hiçbir işe yaramaz tatlı kaşığıyla 3 kaşık içir günde demişti ama sizin bebeğiniz küçük 1 tatlı kaşığı yeterli olur herhalde
Mamaqueen Htc19 bir daha icirin yumusasin bagirsaklari. Karnina Bebe yagi surup saat yonunde masaj yapin hareketlensin bagirsaklar
Aden-a22 Htc19 doktora sormadan fitil vs. denemeyin bence. Konu önemli. Doktorunuz yoksa başka bir doktora gidin ama bir an önce gidin bence
Yasemin34 Htc19 doktorunuz fitil kendi veriyor tarif ediyorlar canım nasıl olucağını ona göre uygularsın ras gele fitil olmuyor birde şurupları var düzenleyici belki onu verir git ihmal etme
Htc19 Hmyra06 aslında kabız değil yapınca sulu yapıyor dolu dolu ama çok geç yapıo anlamaıdm ki.. Doktorumuz keçi pisliği gibi yaparsa o zman kabız olur sıkıntı demişti
Sonsuzmutluluk Htc19 bebeğinizin bir sıkıntısı varmı ıkınma gaz sancısı gibi yoksa keyfi yerindemi.anne sütümü alıyor mamamı yiyor
Htc19 Yasemin34 teşekkür ederim canım benim eşim gelsin gideriz inş ama özele gidiyorum o saatte çıkmış olabllr doktor. Acile gideriz en kötü
Hmyra06 Htc19 Benim bebeğimde çok sert yapmıyor ama 10 günü buluyor yapamıyor ıkınıyor yani bu kabızlık bence kaç kez götürdük doktora anne sütü alan bebeklerde normal diyor zeytinyağ içirin diyor bende anlamadım ama şuan 8 aylık 5 aydır böyle benim bebeğim
Birsenbirbenbirdebebek Htc19 çok gün olmuş ama sen yinede zeytinyağı içirme lütfen.. Kullandığın zeytinyağın asit oranı bile önemli Öyle yemeklere kattiğin zeytinyaği bebeye olmaz zaten… önce doktoruna danış. Fitil de kafaya göre kullanılmıyor Bağırsakları çok ince ve hassas fitille zarar verilebiliyor. Bugün yoksa başka bi doktora gidebilir ya da doktorun olduğu gün danışırsan daha sağlıklı olur.
bglm Htc19 çocuk doktoruna hemen gıdeceksenız çocuğunuzla 12 gün yazık cok fazla evde bıseyler denmeyın çözum bulamaz daha d fazla gün geçmesin