2prnses1prens Mama veren anneler 5 günlüğüz daha kaç cc veriyorsunuz bi beslenmesinde. Ben emziriyorum ama dışarıda olmam lazm sağıp anneme vereceğim ne kadar sağmalıyım
Miniminnakbebe 2prnses1prens aslında en iyisi doktorun belirlemesi mesela bizimki 30 falan içiyordu diye hatırlıyorum benim bebeğim 90 içtiğinde bilmem kaç aylıktı ki kilosu da bi tık önden gitmesine rağmen. İlerleyen günlerde fazla mama gaz olarak dönebilir o yüzden en iyisi bi doktordan öğrenmek 😊
Durucagla22 2prnses1prens siz hepsini sağın biraz 30 biraz 60lik bölün dolaba atın. 5 gunlukken 30 iciyordu benim kizim
2prnses1prens BusUgUr 90 içebilir mi annem pek bilmez içmediğini döker ziyan eder diye çok dazlada vermek istemiyorum
portakallikekim Ne kadar çıkarsa sagın bırakın bence süt torbanız varsa ona koyun anneniz 30 30 ısıtıp verebilir o haftada bizimki 30 içiyordu bazen 60 değişiyor bebekten bebege ruh hallerine göre bile 😊
2prnses1prens portakallikekim annem öyle sağıp poşete koyunca falan o verilmez gözüyle bakıyor 😅o yüzden fazla bırakıpta annemin dökmesini ziyan olmasını falan istemiyorm azda vermeyim gelene kadar acıkır falan
124dorukcum 2prnses1prens 30cc olarak 3 paket sağın bırakın doymazsa paket açar en azından boşa gitmesin
2prnses1prens portakallikekim küçük kızımda çok sağıp attım dolaba ben ama annem işte anne sütü sagılıp verilirmiymiş kötü olur mantığında 😅😅
Deletedmom_875 2prnses1prens 5 gunlukken meme+mama şeklinde ilerliyorduk 30 cc içiyordu mama sütüm de yoktu pek o zamanlar
Cihangiravc 2prnses1prens 30 cc içiyordu şimdi 4 aylık 90 içiyor mama meme karışık tabi 2 saatte bi içiyor
Gks-esr20 Cihangiravc benim bebeğimde 2,5 aylık bir öğünde tek seferde 70-80 cc içiyor az sanıyordum ama sizin bebiş daha büyük olmasına rağmen 90 cc içiyorsa bizimki de ayına göre iyi gibi düşündüm .
Gks-esr20 Cihangiravc bizimkide 2,5 aylık 2-3 saat arayla 70-80 cc içiyor iyimi sizce kilosuda dün 5150 çıktı