Cansu_cinar_alp sabirsizbebek15 tabikide yeterli olmaz kemik gelşimi için kullanın bırakmayın sakın bıngıldagı da kapanır hem tek basına güneş yetmiyo
snyck NaimeYilmaz öyle diyorsunuz ama ben ocean almak için gittim eczacı 3 yaş üstü yazıyor bunda veremem dedi bende doktora sorup alicam 3 yaş üstü 3 fıs ile başlıyormuş bebek olunca tek fıs falan mi kullanılıyor
NaimeYilmaz snyck tabi tabi tek fıs yapıcaksınız. Kan damlalarında da aynı yaşlar yazıyor. Biz ölçülü kullanıcaz.
Sibel12345 sabirsizbebek15 rezene cayı kaynatıp ılık verin kaşıkla düzeliyor aynı promblem bizde de var d vitamini bebeğimi mahvetti hepsi aynı 2 tane değiştirdim sonuca ay o bende d vitamininden önce Resene cayı veriyorum
Taelif sabirsizbebek15 Ben ocean 400 kullanıyorum bir puf hergün. Reçeteli bir vitamin değil ve içinde hiç bir kötü içerik yok. Doktorumuz da bu vitamini öneriyor. Eczaneden hatta internet üzerinden bile alabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.
Tomris4646 Asmin12 aynı değil canım k vitamini var onun içinde ekstra doktora danış kullan vitaminin de fazlası zarar k ne zaman verilmeli bilmiyoruz çünkü
myangel sabirsizbebek15 biz coledan kullanıyoruz. Tek damlası yeter desi etkili .Biz iki damla kullanıyoruz.D vitaminini ölçtürdük 80 çıktı alt sınır 20 .Doktor aynen devam edin dedi
NurR sabirsizbebek15 neden vermesin ki ilk defa duydum. Wellcare alın en iyisi bu kullanımı da çok rahat içeriği de temiz hem de zeytinyağlı