[silindi] Anneler selam bebeğimin başında Konak oluşmuş sizler nasıl temizlediniz ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
tavsaninannesi [silindi] banyodan önce bebe yağı ya da zeytin yğı sürüp bekletiyordum yarım saat iyice yumuşayınca konak tarağıyla tarayıp banyoya sokuyordum yine arada çıkıyor yağlayıp tarıyorım
Tuba [silindi] Zeytinyağı veya bebek yağı sürün biraz bekletin sonra tarak ile ters yöne doğru tarayın ve yıkayın. Bunu bi kaç kez uyguladıktan sonra konaklar gidiyor😊
elifinannesi95 [silindi] ben tam hatırlamıyorum ama bir yada iki kez yapmıştım yani yoğunluguada bağlı am benim oğlumda bida çıkmadı çabuk geçti
[silindi] Tuba yeni başlamış gibi ama saçı çok tam göremiyorum ama 2 günde oldu sanki şampuan değiştim o yapar mı
Busragokceberra [silindi] zeytinyağı surup tarakla tarayın birde banyo yaptırdığınizda kafasını sampuanladiktan sonra mutlaka çok iyi durulayın kafasını
Narinecem [silindi] yıkamadan bir sat önce zeytin yağı ile kafasını ovalayın sonra konak tarağı var ebebekde ondan alın hafifçe tarayın çok çabuk gider
Deletedmom_22 [silindi] bebek yağı sürdüm Konak olan yerlere beklettim 15dk falan, sonra dişi ince taraklar güzelce taradım , öyle çıkıyordu sonra da banyosunu yaptırıyordum