Asyamom96 Kızlar merhaba 37 günlüğüz kızımın yüzünde kırmızı küçük sivilce gibi şeyler çıkmış internetten baktım Bebek aknesi yazıyor sizde de böyle seyler oldu mu ya da var mı doktora götürmeli miyim acaba ?
ilkmutluluk17 Asyamom96 bizde de oldu sıcaklardan isilik de deniliyor sürk de deniliyor dikkat et belinde vücudunda olmasın çok terletmemeye çalış
Bsrerkk Asyamom96 Kırmızıyı bilmiyorum ama beyaz sivilce gibi bebeğin yüzünde çıkan şeyler anne sütünden geçiyor doktor bana sakın sıkmayın demişti kontrolümüz olduğu zaman sorabilirsiniz yada mesaj atabilirsiniz doktorunuza
Asyamom96 Bsrerkk numarasını alamadım çok kalabalıktı yanı kızarık ta var beyazımsıda inşallh alerjik birsey değildir sadece yüzünde var zaten
Bsrerkk Asyamom96 kırmızılıklar isilikte olabilir çok sıcak hava her gün duş aldır bebeğine yada her sabah yüzünü yıka mutlaka
Ozgecinar Benim oğlumda da çok oluyordu normal bir durum. Bebeğinizi öpmeyin cildi çok hassas olduğu için ondan da olabiliyor zamanla geçiyor
Rzgr Benim oglumda da olmustu bir suru sivilce vardi yuzunde doktora goturdum anne genlerinden gelen genetik bir durum 3. Ayda duzelecek dedi suan 6 aylik olduk ve 3. Ayda gecti ama ara ara tek tek oluyor