_Princesmom_ 2 ay 5 günlük bebeğim uykusunda sürekli kafasını sağa sola çeviriyor sanki bişeyden rahatsız oluyormus gibi ve uykuları çok hafif en fazla 10 dakika uyuyor sonra açıyı gözünü,böyle olan var mı veya sebebini bilen 🤷🏻♀️
Efenin_annesi _Princesmom_ benim oğlumda aynı şeyi yapıyor. Ben iki yastık aradına sıkıştırıp uyutuyorum yada araba koltuğunda uyutuyorum çözümü öle buldum. Bi sıkıntısı yok çünkü sadece hareketli bebek diye düşünüyorum
Efenin_annesi _Princesmom_ benim oğlumda aynı şeyi yapıyor. Ben iki yastık aradına sıkıştırıp uyutuyorum yada araba koltuğunda uyutuyorum çözümü öle buldum. Bi sıkıntısı yok çünkü sadece hareketli bebek diye düşünüyorum
_Princesmom_ Asyamom96 evet gaz sorunumuz var ama gaz olunca zaten hiç uyumuyor ağlıyor sürekli🤦🏻♀️ Napcağımı şaşırdım
Asyamom96 _Princesmom_ valla canım sürekli masaj yap bak iyi geliyor ayaklarını karnına cek her yemeden sonra gazını mutlaka çıkar çıkarmadan yatırma sende emziriyorsan kimyonlu su iç
_Princesmom_ Asyamom96 evet masaj iyi geliyor onun dışındaki başka çok şey denedim damlalar çaylar vs. Ama bizde hiç bir etki etmedi maalesef 😕
_Princesmom_ Efenin_annesi bende kundağa sarıyorum o şekilde uyuyor yoksa zor uyuyor eli kolu hareket edince uyanıyor 🤦🏻♀️