Purple13 Bu modeli kullanan var mı? Bozarken çok farketmiyormuş işçiliksiz olduğu için. Zarif duruyor spor duruyor. Ama bir çok kişi yamulur falan demiş kullanıp sorun yaşadınız mı bozdururken çok düştümü bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
S_x_w Purple13 tüm komşularımda var neredeyse 😅 hatta biri kolundan hiç çıkarmıyor ve yamulma yok..ancak 10 gr dan düşük almamalısınız yoksa yamuluyormuş..
SeninAnnenBirMelektiYavrm Purple13 ay cok güzel spor duruyor hiçbirsey olmuyor bende alıcam onlardan 😍
Purple13 S_x_w ya aslında spor be ben bileziğim diye bağırmıyor ya görünüş olarak hoş sanki. Teşekkür ederim
Gizemlibirisi Annem hep ondan alır biriktirir. Eğer 12 gram üstü alırsanız kalın yamulmuyor. Annem 7 gramlı bile alırdı parası neye yeterse. İşçiliksiz oldugu için zarar da etmiyorsun
Purple13 Gizemlibirisi zarif ve spor duruyor beğendim duruşunu yamulma oluyor dediler ondan fikir alayım dedim teşekkürler
S_x_w Purple13 evet çok güzel duruyor ben de beğeniyorum..tam almaya başlıyım dedim altın fiyatları fırladı..tek tek alıp takınca da hiçbir işe yaramayacak şimdide🤭