Adelaslan Gamzesaa benim oğlum da vardı doğduğunda gergin omurilik sendromu denildi omurilikte ayrıklık ve yapısıklık vardı 6 aylıkken ameliyat oldu postlara baktığınız da bugraaslan isimli kullanıcı benim aratın detaylı yazıyor çok geçmiş olsun
Ankakusu35 Gamzesaa benim kızım 9 aylık doğduğunda iki doktor geçecek bu geçici demişti iki ay önce yamuk çizgi halini aldığını farkettim çocuk doktoru beyin cerrahı görsün dedi dün götürdüm doktora mr çekilmesi gerek omuriliğe ulaşıp ulaşmadığını ben bakarak anlayamam dedi hidrosefaliye sebep olabilir dedi endişelendim bebeklere mr çekimi de zor bu arada hareketlerinde sıkıntı yok hareketleri normal olabilir anlamazsın dedi bir de
Busraa3535 Gamzesaa dogdugundan beri var 1 yasında. Bende tedirgin olyrm bazdn ama dr. Onemsiz demisdi 🥴
theanalikko Googledan baktım ve yıllardır bende olan şeyin adını buldum garip bir tesadüf baya şaşırdım her insanda var sanıyordum 😄 ben bir sıkıntı yaşamadım bu yaşıma kadar. Üzerinde renk değişikliği şişlik vs yoksa sorun teşkil etmiyormuş
theanalikko KumsalDerya evet tüylenme var ama çok az, sıkıntı olmadı hiç bende. Kusur olduğunu bilmiyordum
Adelaslan KumsalDerya benim oğlum da vardı doğduğunda gergin omurilik sendromu denildi omurilikte ayrıklık ve yapısıklık vardı 6 aylıkken ameliyat oldu postlara baktığınız da bugraaslan isimli kullanıcı benim aratın detaylı yazıyor çok geçmiş olsun
Gamzesaa Ankakusu35 çok geçmiş olsun benim ikizlerimde var yoğun bakım sürecinde doktor hiç bişey demedi ben farkedip sordum rutin kontrole gittiğimde genelde bişey çıkmıyor ama ultrason yapalım dedi sadece ama burda okuduklarımla telaşlandım
Ankakusu35 Gamzesaa ikisinde de mi var? Valla beni de bir telaş sardı dün gittiğim doktor korkuttu çok usg kolay yaptırın bence içiniz rahat etsin
Onurcan21 Benim oğlumda da var benden geçti bende de varmış yeni farkettim,araştırıp genetik geçişlide olabildiğini öğrenince,2 defa farklı cihaz farklı doktor yağ yaptırdım omurilik ile bağlantılı değilmiş çok şükür,hareketleri de normal
Gizemhzl Onurcan21 benim kızımın minicik sakral gamzesi var . Ben fsrkedebildim doktorlar bile farkedemiyor. Usg temiz geldi ancak böbreğinde bir farklılık var bu yUDzden annesi olarak şüphelendim saglıkcıyım zaten. Tedbiren mrg istedim bir beyin cerrahı istemedi bile mrg zorla kabul ettirdim ve belinde lipom çıktı. Durumu çok karışık . Usg da belirti vermez lipomlar. Suan yürümesi fln muhteşem ancak ilerisi tam bir sürpriz. Gazideki çocuk beyin cerrahının söylediğine göre klinikte böyle görüldüğü 3. Vaka sadece