YigitArasAnnesi Selam kızlar bebeğim 1ay 12günlük daha oyuncak almadım zeka kartları gösterip hikayeler okuyorum arada ama oyuncak almayı düşünüyorum siz bebeklerinize hangi oyuncakları aldınız ve kaç aylıktan itibaren oyuncaklara ilgi gösterdiler 🥰
1kizannesi YigitArasAnnesi oyun halısı alabilirsiniz 2 aylıkken falan dikkatini çeker hemde kolları bacakları oynatır
Alisefa Benim bebek de 5 aylık bu süreçte oyun halısı piyanolu çok sevdi hışırtılı kitap ve şu mikrofon şeklinde ki çıngıraklar
Alisefa Bir de tavsiyem kırmızı rengini seçin oğlum aynı çıngırağın mavisi ile oynamadı kırmızı dikkatini çekti şu an onunla oynuyor tabi kendine vuruyor onunla 😂 şu an da top aldım renkli emeklemesi açısından ama pek ilgisini çekmedi inşallah zamanla sever
YigitArasAnnesi 1kizannesi oyun halısı baktım da düzgün ve makul fiyatlısını bulamadım 🤔 sizinki nasıl
1kizannesi YigitArasAnnesi dolap uygulamasından 2. El aldım uygun fiyatlı temiz ürünler var bakabilirsiniz zaten pahalıya gerek yok kızım 2 ay anca oynadı şimdi dönmeyi öğrendi halıya koysam da oynamak yerine dönüyo hemen