Annecik34 Bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl anneler? Gece uykusuna kaçta yatıyor? Geceleri kaç kere kalkıyorsunuz? Gündüz uzun uyuyor mu ?
Simayelisa Annecik34 benimkide gündüz sadece bir kere uyuyor onda da 3saat kadar sonrası gece yarisina kadar uyanık 🤭😂
Hilaydakurt Annecik34 benimde bebeğim 1,5 aylık açıkçası hala bi düzeni yok her sabah 6 da uyanıyor o kesin daha sonra 10 11 de uyuyor 3 e kadar sonrası keyfine bağlı bağzı geceler 10 da uyuyor bazı geceler gece 3 de 4 de 😊 onun keyfi nasıl isterse şuan öyle ilerliyoruz
[silindi] Annecik34 2 aylık gece 11 22 gibi uyuyor. Ben saat 3 gibi Kalkarsam o uyusa da emziriyorum(genel de böyle olmaz uyanırsam böyle) diğer türlü de sabah 5 buçuk gibi kendisi kalkıyor emziriyorum uyuyor 7 8 gibi kalkıyor böyle sabah 11 e kadar gidiyor bu aralarda 2 3 saat uyuyor..
SeymaErva Annecik34 gram uyku yok ya. Uyursa zorla 1 saate yakin sallayarak uyutuyoruz . Sallama durduğu gibi uyanıyor. 24 saat içinde toplam ¾ saat uyuyor uyumuyor geri kalan saatler hep uyanik. Bi bebek hiç mi yorulmaz hiç mi uykusu gelmez. Bu yüzden gelismeyecek diyd çok korkuyorum
Lidya-t Uyku düzeni olmaz o aylarda 20 saat uyurdu uyanık kalma süresi çok az olurdu. Çoğu zaman uyanmadan emzirirdim
Annecik34 Lidya-t düzensiz olur biliyorumda benimki hiç uyumuyor akşam 6 dan beri uyanık gündüzde uyumuyor akşamda 2 ye doğru yatıyor sabah erkenden kalkıyor gece de ben uyandırıyorum emzirmek için
Y6_ Bnmki gündüz bütün gün uyuyor 3 4 gibi uyanıyor sonra gece 12ye 1 2 ye kadar ayaktayız gece zor uyutuyorum
Annecik34 Y6_ benimkide aynı akşamdan geceye kadar saatlerce uyanık belki bir uyuyorsa 10-15 dk uyur sonra uyumaz beni zorluyor
Annecik34 Zeynepsametaras Simayelisa O zaman benimkinin böyle olması normal 🤣 bazen benimle inatlaşın uyumadığını düşünüyorum
Annecik34 Hilaydakurt [silindi] elfknk98 Saat 2 oldu hala uyumadı ya benimki uykusuzluktan bayılıcam uykusu var inatlaşıyor resmen
elfknk98 Duzen olmuyor evet ama sürekli ayni saatte uyutmaya calisin ise yariyior biz gunduz 3 kere gece de 12 den sabah 7 e kadar uyuyoruz suan bizde 1.5ayligiz tabi bazen olmuyor ozellikle buyume ataklarinin günleri var ozman cok uyanik kalabiliyor
sarilaciver07 elfknk98 nasıl uyuyor 12den 7 ye kdr ya bnmki 2 saatte bı kalkıyor emziriyorum uyuyor ama yine iki saat ssonra kalkıyor uykularım bölük bölük :(( kaç cc mama içiyor yatmadan önce
karliozlem Annecik34 benim bebeğimde 1.5 aylık gecece uyumuyo gündüz de gündüzleri uyursa 10 15 dk bi akşam üzeri uyuyo gece hiç uyumuyı uykusuzluktan gözlerim kapanıyor
elfknk98 sarilaciver07 ben mama vermiyirum sadece anne sütü benimkide uyaniyor ama 2-3 saatte bi emip geri yatiyor
Annecik34 SeymaErva bende aynı şekilde uykuda gelişirler ama uyumuyor büyüme hormonu akşam 10- gece 3 salgılanıyor biz o saatlerde ayaktayız