balliborekkk Pet shoptan açık mama aldım 15 liralık kedim asla yemiyor 4 aylık dün sahiplendim Tavuklu yaş mama karıştırdım içine sadece tavukları yiyor ne yapabilirim kuru mamayimi beğenmedi acaba?
ofkelisirin balliborekkk yaş mama varken kuruyu tercih etmez ya da hemen onu verdiysen kuruyu istemez ama mama denemen de lazım çok da karıştırmadan bu iş biraz zor inşallah alışır sürekli yaş mama da koyma öbürünü yemiyor diye
MaSe1620 balliborekkk 15 tl lik mama gerçek etten yapılmaz kemik unundan yapılır. Tavsiyem durumunuz varsa proplan veya hills gibi etten üretilen markalardan almak eğer daha düşük bütçeli istiyorsanız refleks markasının kittenını tercih edebilirsiniz
Minikkmr balliborekkk açık mamalara pek güvenemiyorum açıkçası ve şuan ortalama mama kilo fiyatları 100 tl civarında 15 lik begenmemesi çok normal. İçinde besleyici besinlerin olduğunu düşünmüyorum. Bir de tavuklu kümes hayvanlı mamaları daha çok seviyorlar benim deneyimime göre. Başka mama denemenizi tavsiye ederim. Ben royal canın fit 32 alıyorum. Kedim 4 yaşında
balliborekkk Tgbygt merhaba bilmiyorum ki paketlenmiş şekilde raftaydi baliklisi bide tavuklu var dedi tavuklu aldım ama asla yemiyo yaş mama aldım karıştırdım kuru mamayla tavukları yiyo başka yemiyo
Tgbygt balliborekkk benim yavru kedim royal canın kitten mama yiyor çokta seviyor onun açık olanıda var isterseniz biraz açık alıp deneyin eğer yerse devamını alabilirsiniz
atlasinannesi2 Mamayı sevmemiştir. Seveceği mama bulasıya kadar biraz masraf olacak malesef. Benim kedimde sadece Micho mama yer başka asla yemez
balliborekkk ofkelisirin yok canım önce kuru verdim bugün artık hiç yemeyince gittim yaş mama aldım onu yedi kuru mamati beğenmedi galiba