[silindi] OptimusPrime kalıbı dar oğlunuz kiloluysa önü zor kapanıyor kazak falan onu da hesaba katarsak biz memnun kalmadık
[silindi] OptimusPrime ben 10 kilo oğluma 3 yaş almıştım dediğim gibi önü zor kapanırdı şimdi 18 aylık çok kilolu değil 12,5 kilo ve yürüyor bakalım bu kış nasıl olacak
Deletedmom_21 OptimusPrime kalibi dar 1 no olani alin yada uzerine giydirdin bakin benim oğlum 1 yasinda ben 3 yas olanu aldim iri çünkü
OptimusPrime [silindi] yaşına kadar tamamen yürüyor olur şuanda yürüyor zaten. Aslında mont aldım bunu yedek alacağım daha ince zamanlar için giydirmek istiyorum. Beden karar veremedim. Dar kalıp olduğunu biliyorum. 2 yaş söylesem sadece bu kış giymesi için istiyorum zaten.
[silindi] OptimusPrime bence 2 yaş küçük gelir . Mont kısa zaten ben olsam 3 yaş Veya üstü alırdım kollar biraz uzun kalıyor ama altına da bi şey giydirirseniz eğer çok sıkar bence
OptimusPrime [silindi] Şuan daha 9 aylık zaten Aralık’ta 1 yaşına girecek. 3 alsam büyük olur mu? Büyük olsun istemiyorum tam üzerine otursun istiyorum
Hakcjrks Kalıbı çok dar 1,5 yaşında kızıma 3,4 yaş almıştık o halde tam olmustu olabildiğinde büyük alın
OptimusPrime Hakcjrks şuan 9 aylık Aralık’ta 1 yaşında olacak. Büyük dursun istemiyorum tam böyle üzerine otursun istiyorum. Kaç beden alayim? 2 yaş olmaz mı? 9-12 giyiyor. 24 aylık 2 beden büyük alıyorum yani.
[silindi] OptimusPrime 3 tam olur . Benimki de sizinkinin ayında ve kilosundaydı özelden atayım isterseniz foto
OptimusPrime Deletedmom_21 2 yaş aldım. Evde bir montu daha var ama ben büyük almışım baya. Kış sonu bu sıkarsa onungiydiririm. Teşekkür ederim ☺️