Zeynossunannisi Hll_sare_ysr 7 aylik dogdu 4,5 aya kadar sürekli agladi sonra hafif gülümsemeler başladı şimdi 6 aylik
Esoca38 Hll_sare_ysr 3 aylıkken falan gülümsüyordu ama tam anlamıyla ses çıkartması falan 5 6 ayı buldu. Şuan tam 9 aylık düzeltilmiş 8 aylık oğlum:)
tubiiik_ Hll_sare_ysr 34 haftalik dogdu 2 aylikken gulmeye basladi 3. Ayinda agular havada ucuyordu simdi 7 ay 26 gunluguz
Hll_sare_ysr Benimde bebeğim 30haftalık doğdu şimdi dört bucuk aylık ağız dolusu gülümsüyor ☺️ama hiç sesli gülmedi çok nadirde agu sesini çıkarıyor aklıma takılmaya başladı
YgmrEla Hll_sare_ysr benim kızım düzeltilmiş 4 aylık. Kahkaha atıyor, çığlık atıyor, cilve bile yapıyor, çok sesi çıkıyor çok 🤣🥰
aydangok Hll_sare_ysr benim oğlum 34 haftalık doğmuştu, düzeltilmiş 1 aylıkken gülümsemeye başlamıştı 🤗
Hll_sare_ysr Düzeltilmiş ayı2 bucuk aylık oluyor erken olduğunu söylüyor cevremdekiler gelişimi sürekli takipte doktorlar iyi olduğunu söylüyor ama ses çıkarmamasına takılmaya başladım
birmelekannesiiiiii Hll_sare_ysr 27+6 doğdu. Şuan 7 aylık düzeltilmiş yaş 4 aylık sesli kahkaha atip sesler çıkarıyor şuan 😇