Berlin2353 Herkese merhaba yenidoğan bebeğimi yoğun bakıma aldılar ve solunum sıkıntısı kanında mikrop olduğunu söylüyor 4 gündür yoğun bakımda herkes bi şeyler diyor para için tuttuklarını söylüyorlar sizce böyle bir durum söz konusu olabilir mi?
la_leomer Berlin2353 Allah aşkına onu diyen kimse suste ya bı canı öyle yapabilirler mi ya benim teyzemi. Oğlu 1 hafta boyunca kuveze aldılar anne karnındaki suyu yuttu diye
Esoca38 Berlin2353 Benim oğlum 35+2 de premature doğdu solunum sorunu olduğu için 1 hafta kaldı yoğun bakımda. Özel hastanede doğum yaptım. Yoğun bakımı sigortanız karşıladığı için beş kuruş para vermedim. Keyfi yere tutanaklarını asla zannetmiyorum. Sonuçta ufacık bebeğin sağlığı söz konusu. Kimse bu riski almaz. Rabbim tez zamanda şifasını versin size bağışlasın inşallah 🙏
YgmrEla Berlin2353 yenidogan bir bebek, ister devlet hastanesi, ister özel hastane olsun, devlet korumasında oluyor, özelde erken doğum yaptım, 36 gün kuvozde kaldı kızım, 2 günde hastane odasında ben refakat ettim, beş kuruş para vermedik
Senayys Berlin2353 özel hastanede 33 haftalık doğum yaptım 10 gün kuvezde kaldı oğlum evet hiçbir ücret ödemiyorsunuz hatta hastanelerin devletten daha fazla ücret alabilmek için yoğun bakım süresini uzattıklarını söyleyenlerde olmuştu ama bu kadar cani olabileceklerini sanmıyorum ayrıca doluluk çok önemli gerek görmedikleri bebekleri biran önce taburcu ediyorlardır emin olun,sağlıkla kavuşun inşallah 🌸
Eellliiff Sırf para için kimsenin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum ki yoğun bakım doluluğu hastane için önemlidir. Hiçbir şeyi olmayan çocuğu neden boş yere yatırsınlar. Ayrıca size gün gün açıklamasını yapıyordur doktoru, inşallah tez zamanda kavuşursunuz.
YgmrEla Berlin2353 bir kızım daha var 7 yaşında, ben 20 günlük lohusayken ameliyat oldu, iki kızım iki farklı hastanede kahroldum ama dayanmak zorundaydım, zaten üzüntüden sütüm kesildi, mama ile besleniyor bebeğim, buna şükür olsun. Rabbim tez vakitte bebeğine kavuştursun seni inşallah 🤲🏻
gamzecevik1 Yetişkin ya da bebek özel hastane de olsa yoğun bakımdan para alınmaz. Benim oğlum 25 gün kaldı. Çok güzel ilgileniyorlar. Biliyorum çok zor ama inanın geçiyor. Sonunda kucağınıza alınca unutuyorsunuz. Geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz🤲
Papiaa1 Berlin2353 benim bebeğim 37 haftalık dogdu cigerlerinde sıvı vardı ve solunum skntısı cekiyordı 26 gün yattı bizde senin düşündügünü düşündük özel hastane idi ve bebek yattıkça devlet o hastane sfk veriyormuş. Ama hiç bir bebegi sebebsiz turmuyorlar emin ol biz raporları filan isttdik. Baktırdık başka doktora oda teyed etmişti. Bebeğim iyice iyileşti verdilerz aklına öyle seyler gelmesi normal ama bilerek tutmuyorlar. Emin ol raporlarını isteyip başka bir hastanede yogum bakım doktoruna göstere bilirsin için rahat etmesi için.
Papiaa1 Berlin2353 Bende cok zor dönemler yasadım 26 gün boyunca bir kez dokunamadım yüzünü göremedim bile bebegimin kablolar vardı. Ama cok şükğr insan hayatın durdugunu sanıyor. Ama dayanıyor geçiyor hepsi. Cok iyi anlıyorum seni. Sana ne söylesek tatmin etmez hatta kimseyle konuşmak bile istemiyor insan yanlız kalmak istiyor. Ama bebeğin sana ihtiyacı var. Güçlğ ol bol bol süt sağ ❤️
ilknur0403 Berlin2353 yani çağ atlıyoruz diyorum mikket bilinclendi diyorum da yok ya herkesde gene cehalet gene cehalet. Arkadaşım para için nasıl tutacaklar.. Her gün kaç tahlik yapılıyor o bebeklere haberiniz var mı? Kaç işlem uygulanıyor dosyasinda neler yazılıyor ne için yattığı için hangi ilaçlar kullanılıyor.. yedidogan denetlenmiyor mu? Lütfen saçma sapan konuşanlara kulak vermeyin yok para içinmiş yok yaa çocukları aliyorlar rahat uyuyun diye sizi düşünüyorlar. Siz öyle diyiverin para için yatiriyor diyenlere…
ogretmenanne- Berlin2353 türkiye’deki (özel hastaneler dahil) tüm yoğun bakım üniteleri bebekler için ücretsiz yani para için tutmazlar, benim bebeğim de iki ay önce doğar doğmaz yoğun bakıma alındı ciğerinden suyu atamadığı için, sakin olmaya çalışın biliyorum imkansız ama deneyin yavrunuz için, Rabbim tez zamanda şifa versin sizin evladınıza ve orda yatanlara çünkü biliyorum çok zor