Beyzaaa22 Kızlar bebeğim 33 günlük gözleri bi 15 gün önce çapak oldu ılık su ve çay ile çok sildim doktor damla da yazdı fakat bi türlü geçmedi çok üzülüyorum gözleri yapışıyor yavrumun ,aceba başına gelipde önerisi olan varmı ,
Selimuz2022 Beyzaaa22 göz yaşı kanalları tıkalı olduğu için oluyor youtubede videosu var masaj yapılıyor her gün hafif hafif yapın açılsın
arascinar3475 Beyzaaa22 benim oglandada var bacim 4 aylk olduk gecmiyr gecip tekrar basliyor. Masaj yapman lazm goz kanali tikankligi hastaligi deniyor. Sakin su vurma su vurunca artiyor
Kam Beyzaaa22 göz yaşı da akıyor mu sürekli. Bnm kızım da şuan dört aylık göz yaşı damarları tıkalı doğduğu için sürekli göz yaşı akıyor ve bu sebepten dolayı da gözü capaklaniyor. Bizde damla kullandık gecmeyince göz doktoruna gittik. Doktor bize göz masajı tavsiye etti günlük yapıyorum. Bayağı açılma oldu galiba damarda artık eskisi gibi sulanmiyor o yüzdende çok capaklanmiyorda.sizde bi göz doktoruna gorunseniz iyi olur.
aysun35elmas35 Beyzaaa22 damla falan kullanmayın göz damlası açıldıktan sonra 7 gün içinde kullanılması gerekiyo bebeğiniz emiyorsa anne sütüyle göz çevresine masaj yapn
eylul19 Beyzaaa22 damlalar pek bır ıse yaramıyor.goz doktorumuz demıstı tek cozum masaj 3 kere gunde 10 ar kere her ıkı gozune de masaj yapıyordum kontrollere gıttık devamlı goz doktoruna ve bır kac aya her ıkısı de acıldı goz kanalları tıkalıydı sızınde oyledır yenıdogan hemen hemen her bebekte bu sorun oluyormus 1 yasa kdr da acılması bellenıyormus cok sukur bızım masajla kısa surede acıldı.arkdasımın bebegımçnın acılmamıstı operasyon ıle acmıstılar