Herkese merhaba,
Bebeğim 2.ayını doldurmuş durumda. Anne sütü yeterli olmadığı için mama takviyesi alıyor (sadece anne sütü ile devam edemediğim için bu içimde bir yara olarak kalacak, neyse) biberon ile mama verdiğim zaman kolumla bebeğimi yükseltip yani eğim verip öyle veriyorum mamasını. Ona rağmen, biberonu hızlı çektiği için arada genzine kaçıyor, hemen ters çeviriyorum sırtına vuruyorum müdahalelerini yapıyorum. Bu durumuna alıştım derken bugün mamadan bir süre sonra kızım annemdeydi ve bir ara çılgınca bana seslendi. Hemen yanlarına gittim, “nefes almıyordu, baktım sabit duruyor, karnı aşağı-yukarı nefes alıp veriyor gibi hareket etmiyor, hemen kaldırdım, sarstım oynadım neyse kendine geldi dedi” ömrümden ömür gitti! Yarı uykuluyken vermiştim mamasını acaba ağzında tuttu da mama bittikten sonra yatırınca o mu boğazını tıkadı, burnu mu tıkalı yavrumun (burnuna serum fizyolojik damlatmakta öteye gidemedim) yarın 2 ay kontrolü var doktoruna soracağım detaylı bir baksın bakalım. Hiç normal bir durum değil ama böyle bir şey yaşayanınız var mı ve bana tavsiyede bulunacağınız bişeyler? Ben şimdi geceleri yatağında da yatıramam kesinlikle!
Allah evlatlarımızı korusun inşallah.