Biricigimbebegim Bebeğim 5 aylık olacak İlk zamanlardan beri arada uyanıyordum sanki bebeğim pikenin içindeymiş gibi nefes alış verişi var gibi geliyordu sonra bakıyordum beşiğinde Geçen gece de eşime emanet edip uyudum Sonra uyandırdı beni emmek istiyor diye Göğsümü açtım sanki emiyormuş gibi kendiliğinden hareket ediyordu ve sanki yine nefes alış veriş hissi vardı Başına böyle bir şey gelen var mı Uykuda kol bacak sıçraması gibi bir şey mi acaba Korktum açıkçası
Sakura-chan Biricigimbebegim sürekli uykusuzluk yorgunluk bilinçaltı sürekli emzirme gaz çıkarma bebek uyutma gibi sorunlarla uğraşıyor bence istemsiz kas hareketlerin oluşuyor. Bende de mesela uyurken pat diye bebeğim ağlıyor döndü sanırım diye sıçrayarak kalkma durumu var .
Nurdanalper Biricigimbebegim kaslarla alakalı bir durum bende de oldu 10 gün önce falan kalp gibi atıyordu gogusum bende korktum ama sonra geçti kendi kendine bı kaç kez oldu
Gunes05 Bende uyanıyordum bebeği yatagın içinde zannedip arıyordum. Bulamayınca cok korkuyordum sonra beşikte oldugunu görünce rahatlıyordum.
Gunes05 Bende uyanıyordum bebeği yatagın içinde zannedip arıyordum. Bulamayınca cok korkuyordum sonra beşikte oldugunu görünce rahatlıyordum. Biricigimbebegim göğsünü nasıl hareket ediyordu. Eşiniz bebeği getirmemiş mi
Biricigimbebegim Gunes05 bebek eşimin kucağındaydı ben de uyanmıştım eşim de gördü öyle hareket ettiğini sanki emiliyor gibi