MinelAskEla Kızlar merhaba bebeğim çekmece dolap vs açmaya başladı ben çekmeceleri iple bağladım ama yarımda olsa açılıyor inst birisi de kapak çocuk kilidi işe yaramıyor demişti ama ne alsam ne taksam iyi olır
Zlm MinelAskEla 😄 ayakkabılığın kapaklarını açmasın diye ayakkabılar kilit taktım kilitleri açıyor şimdi de bir faydası olmuyor yani ancak içeriden gizli mıknatıslı kilitler falan belki açmasını engeller ama onlar da ne kadar sağlam bilmiyorum
SeninAnnenBirMelektiYavrm MinelAskEla kapatmıyorum oturup beraber kurcalayip merakımızı giderip kapatıyoruz 😄
MinelAskEla SeninAnnenBirMelektiYavrm bizimkinin meraki hiç gitmiyor yaaa birde mutfakta bıçaktan çataldan korumam lazım onalrı bile almaya çakilşo
MinelAskEla ikizprensesannesi 😀😀😀 yaaa bu benim neden aklıma gelmedi 🤓🤓 ben de sökeyim tamam tamam Teşekkürler 🤩
fresh_mom MinelAskEla bizde aldık ama sağolsun onları da kırdı oğlum en son çare dolap kulplarını çıkardık rahatladık😂
MinelAskEla fresh_mom benim aklıma hiç gelmedi bu hemen söküceğim uyusun bebeğimde 😀😀😀😀😃 en temizi budır teşekkür ederim 🤩