Sema_arya_linda17 Kızlar bebeğim bugün 8. Hafta atağına girdi şuan tam 53 günlük aşırı huzursuz sürekli ağlıyor ne yapsam memnun olmuyor sizin 8. Hafta atağınız ne kadar sürdü bu süreçte neler yaptınız deneyimlerinizi benimle de paylaşabilir misiniz 🤯
Annecik34 Sema_arya_linda17 burdaki en kötü şeylerden biri mesajının görülmemesi görülsede cevap verilmemesi. Dedikodu yazınca %100 dönüş yapıyorlar.
Nereleregidem Sema_arya_linda17 İlk başlarda meme reddi yapmasına rağmen bu haftalarda memeci olmuştu bu sefer de mememden inmiyordu. Ben de bir iki hafta dışarı çıkamadım o denli mememdeydi huzursuz oluyordu sonra rahatladı biraz 😅
birpapatyaannesi Sema_arya_linda17 bol bol anne kucagi kuzum onu sakinlestiren ve güven verebilecek tek yer çünkü biz oyle atlattık evi geziyorduk sürekli disari cikiyorduk nerde nasıl rahat sa öyle yaptık geçti suan 2 ay 14 günlük sakin cok şükür
Simayelisa Sema_arya_linda17 şuan nasıl geçti mi acaba ne kadar sürüyor ki bu atak biz de 50 günlüğüz ve dünden beri sanki bu atak haftasına girdi 🥺 yani tam bilmiyorum ama başka hiç birşeyi yok huzursuz sürekli beni istiyor emmek istiyor
Sema_arya_linda17 Nereleregidem bizimde memeyle kavga ediyor sanki ağlıyor memede elleri ayakları çırpıyor neden bilmiyorum ama ilk güne göre daha sakin normalde tek başına dururdu şuan uyurken bile ben yanından ayrılınca ağlama krizine giriyo sürekli kucakta olmak istiyo beni yanında istiyo hiç yanlız bırakmıyorum evdeki eşyaları tanıtmaya başladım hikayeler anlatarak biraz daha sakinleşti ama gözümüz sürekli avizelerde 🤭
Masalkusu Bizde şuan yaşıyoruz aşırı huysuz sürekli ağlıyo memeden ayrılmak istemiyo emmese bile ağzında dursun istiyo ve sürekli kucakta kalmak istiyo
Sema_arya_linda17 Masalkusu benimkide memeyle kavga ediyor neden anlamıyorum sürekli kucak istiyo tek kalmak istemiyo uyurken bile yanında yoksam ağlama krizine giriyo dün beraber yattım gece yatağına koyunca ağlıyo 🤦🏻♀️
Payasadeka Masalkusu benim de şuan öyle meme ağzında olacak öyle uyuyacak. Ama meme çıkınca direk uyanıyor ve ağlıyor huzurlaniyor gerçekten ne zaman geçecek
Sema_arya_linda17 birpapatyaannesi evet kucağımdan inmiyor kucağımda çok daha rahat hiç ağlamıyor sürekli kucak istiyor umarım bizimkide Kısa sürer 🙏🏻
Yasmnnnn Sema_arya_linda17 meme reddi ağlamalar gazlar hepsini yaşıyoruz uyumama 50 günlük umarım en kısa sürede geçeeerrr