la_leomer Kizlar akşam ne yemek yapicaksiniz ben kabak dolması yapmayı düşünüyorum ilk defa denicem acaba yanına ne yapsam extra yayla çorbası yapcam yeter mi
Mercan28 la_leomer tavuk çorbası çorbadan birazda tavuk ayırdım kızartıp yanına bulgur pilavı yapcam😂
la_leomer Mizmizmyrtle galiba bende kolaya kaçı am pirnc bitmiş dışarıda çıkamıyorum yarına kaldı dolmam 😅😅😅
la_leomer Mercan28 tavuk çorbası nasıl yapıyorsunuz denemk istiyorum ama adam akili bı tarif denk gelemedim
Veragillerden Annemdeyim o yüzden şu an tatil modundayıım 😄😄Annemin menüsü: yoğurt çorbası, Arnavut ciğeri, pilav, soğan salatası semizotu salatası
Mercan28 la_leomer tavuk butlarını soğan sarımsakla iyice kaynatıyorum daha sonra süzüyorum tereyağıyla unu kavurduğum tencereye tavuk suyunu koyup tavukları tiftikliyorum baharatlsrınıda atıp kaynatıyorum Afiyet Olsun:)
la_leomer mysa2 et kavurması yapabilirim ama pilavim yok bulgur pilavı mi yapsam acaba dolma yapicaktim pirinç bitmiş dışarıda çıkamıyorum afiyet olsun size 🥰
Deletedmom_23 la_leomer Etli türlü Domatesli pirinç pilavı Salata var canım. Bence kabak dolmasıyla yoğurt güzel olur Çorba da istersen karışık sebze çorbası yapabilirsin
la_leomer Deletedmom_23 hiç denemedim sebze çorbası denicem bı defa tesekkurler tavsiyeniz için afiey olsun size 🥰
mysa2 la_leomer bulgur da güzel gider neden olmasın bizim ufaklık princ daha çok seviyor da ondan genel de yapmak zorunda kalıyorum 😀 sizde afiyet olsun eti pişirmeden önce biraz sütte bekletirseniz daha yumuşak be güzel olur aklınız da bulunsun 😊😊
2cocuk_1anne_ la_leomer dolmayı kıymalı yaptıysan yayla çorbası olur tabi Dolamnın yanına salata çorba güzel oluyor Afiyet olsun bu arada 🌸 Bende karnıyarık Pilav Salata yapıcsm inşallah 🌸