zeynepdurunun_annesi Kızlar üniversiteden 2 arkadaşım gelmek istedi benim de 2 aylık bebeğim var ve çevremde yardım alabileceğim yakınım yok. Kolay pratik ne hazırlayabilirim. Bu hafta dediler yoğunum diye haftaya attım ama stresi beni şimdiden aldı. Öğlen gelcekler çaya yani
la_leomer zeynepdurunun_annesi canım akşam bebeğini eşine ver o oyalasin sende yap ben öyle yapıyorum patates salatası yap yanına milföy hamura al onu yap yaninada boncuk makarna al yoğurtla istersen bide tatlı yap bitti canım
lilosbebek zeynepdurunun_annesi yufka böreği yapıp buzluğa koyabilirsiniz gelecekleri gün pişirirsiniz bi gece önceden tatlı yapılabilir kısır makarna salatası o gün yapılabilir 4 çeşit yeter bence
Mavininbiri zeynepdurunun_annesi Çay kolay yaa ben 2 haftalık bebek ile 4 ağır misafir ağırladım 3 gün.Vişneli Cheeskek, havuç topları yapmıştım, milföy den börek, ya sarma ya mercimek köfte tamamdır bence bebek ile zor olur fazlası
Saafie zeynepdurunun_annesi Buzluğa börek at onların geleceği gün çıkar fırına at, kurabiye atabilirsn buzluğa, bir gün önceden krem şantili Kemalpaşa tatlısı yap, gelecekleri günde patates salatası yap
SevgiliMerdin Bu küçük bebeği olanlara çaya yemeğe gelenlere gerçekten şaşırıyorum benim oğlum da 1,5 aylık tuvalete gitmeye fırsat bulamıyorum kolik bebek çaya geleceğiz oturmaya geleceğiz diyenlere kıl oluyorum bide durmadığını bildikleri halde
zeynepdurunun_annesi SevgiliMerdin ayyynen öyle insan düşünür eder ama şimdi onlar hala bekar ve ben evlendim çocuk yaptım diye beni değişik görüyorlar. Kabul etmesem kendi aralarında vah vah eve kapandı kendini mahvetti felan konuşcaklar biliyorum ve onu onlara vermek istemiyorum 🤷🏻♀️ İnşallah kızım uyur o sırada ya
zeynepdurunun_annesi lilosbebek dolapta sarmam ve kurabiyem var onları çıkarayım bari 🤷🏻♀️ Hamileyken stoklamıştım 😂
zeynepdurunun_annesi la_leomer öyle yapmayı düşünüyorum akşam eşim oyalarken tatlıyı felan yapıp yarına pek bir şey bırakmamam lazım
Znurr zeynepdurunun_annesi dışarıdan su böreği, ekler falan söyleyin, ev de kendiniz de patates salatası, makarna salatası yapın bence yeterli olur.
Asyaayaz1 zeynepdurunun_annesi sarma ve kurabiyeniz varsa yanına gülböreği yapın buzluğa atın onlar geleceği zaman çıkartıp pişirin patates salatası yada kısır tamamdır
zeynepdurunun_annesi Asyaayaz1 sarma kurabiye var yanına bi börek alayım dışardan diyorum sadece bi tatlıyla salata yapayı tamam
Gzdzeynep zeynepdurunun_annesi ben bebekli birine giderken fırından kurabiyemi alıp öyle gidiyorum. ya da kek falan yaparsam onu götürüyorum. size elleri boş gelme ihtimaline karşı marketlerde hazır satılan böreklerden almanızı tavsiye ederim atarsınız fırına şipşak pişer
Deletedmom_23 zeynepdurunun_annesi Kız uğraşma. Pide lahmacun yaptır olsun bitsin. Yanına çay. Eşine kuru pasta tatlı filan aldır. Mis😁
Nisakusum zeynepdurunun_annesi çok kolay bı tiramisu tarifi vereyim. Bı paket sakızlı muhallebiyi 3 bardak süte dök pişir soguyunca içine 200 gram labne dök çırp. Bı kenarda da kedi dilini kahve ile Isla diz üstüne muhallebi sonra bı kat daha kedidili sonra bı kat muhallebi daha Bı gece dolapta beklet servisten öncede kakao serp çok basit çok lezzetli oluyor
Slmnese zeynepdurunun_annesi ben böyle zamanlarda bir şey hazırlamıyorum desem💁🏻♀️ Yani çaya geliyorlar bi tatlı türü yapsanız çayın yanına yeter.
Temmuz1 Aksamdan tatlı ve börek yapıp atarsınız.boregi sabah pisirirsiniz. Geleceklerinde de bir kısır yada patates salatası yeterli bence. O aylarda ben tuvalete zor gidiyordum bir de yalniz bakiyordum bebegime. küçük bebekli birine epey bir süre gitmiyorum cok yakinimsa ve gideceksem de sıkı sıkı tembihliyorum birsey yapma benn getireceğim diye ama bekar olan ve çocuğu olmayanlar bu konuda genellikle anlayışlı olmuyorlar maalesef.
zeynepdurunun_annesi Temmuz1 bebeğim büyüyünce ben birine gitsem sadece çay koy kalanını ben getircem derim ama aynen bekar oldukları için neler yaşandığını bilmiyorlar 🤷🏻♀️
Gkcylmaaz zeynepdurunun_annesi zamanında denedim kolik bebeğim ile, zulümdü resmen 😔 bence alın pastaneden kurabiye kek birde makarna salatası yapın yeter. Zaten yeterince zor iki aylık bebekle yaşam
41umay zeynepdurunun_annesi hazır al gitsin yaa ben bebeğim okadar küçükken ya anneme yaptırırdım yada hazır birşeyler alır koyardım duruma göre zaten senin yorgunluğun sana yetiyordur şuan iş çıkarma kendine hee illa yapacam diyosan o ayrı şimdiden kolay gelsin 😄
zeynepdurunun_annesi 41umay buzlukta stoğum var azcık ona güveniyorum kalanı hazır alcam gözüm yemedi diğer türlüsünü 😂