anayimbennana Tubacnr0 16 aylığı şuan sanırım yavaştan tek uykuya geçiyor oğlum zaten belli ediyor uyumak istemiyor en güzeli kendi istediği zaman geçmek bence
ikizprensesannesi Tubacnr0 benim ikizlerim 19aylık gündüz iki uyku yapıyorum bazen gündüzun tek uyku yapıyorum akşam 21.30da uyuyorlar sabah 9gibi kalkıyorlar 13.30 gibi ögle uykusu bazen kısa sürerse akşam üstü 18.00 gibi uyutuyorum o zmn 22.30 gibi yatıyırlar
Tubacnr0 anayimbennana 13 ay 16 günlük 2 gündür uyumak istemiyor ikinci uykusunu 9 da kalkti sabah ondanmi ama önceden yine kalktığında yatardı
Tubacnr0 balkizimbebegim olemi benimkide 13 ay 16 günlük nasil anladiniz 2 gündür uyumak istemiyor 2. Uykuyu 9 da uyandi ondanmidir acaba diye düşündüm ama daha öncede öle kalktığında yatardım
anayimbennana Tubacnr0 bebeği dinlemek lazım işte canım zaten 9da kalıyorsa bidaha anca öğlen uyumak ister eğer uzun uyursa tek uyku geceye kadar yeter bizimde öyle öğlen eğer uzun uyursa bidaha uyumuyor
balkizimbebegim Tubacnr0 yani ben hiç uykuya zorlamadım zaten doğduğundan beri kendi kendine tek ve uzun uyku uyumaya başladı öncesinde 2uyku ama az az uyurdu şuan 31aylık bazen hiç uyumuyor gündüzleri zorlamıyorum nasıl isterse🙃