Gktggelis Canım kızlar oğluşum 7 aylık oldu ama tam ıturamıyo devriliyo bide mama sandalyesine ne zaman koymam gerek normal mi yanii böylr olması
Serenaycaner Gktggelis çok normal bizimkide tam anlamıyla 8 aylıktı oturmaya başladı ama ben 6 ayından sonra mama sandalyesine oturtuyodum mama sandalyesine oturtabilirsin bence
leopar Gktggelis 4 buçuk aydan başlamanız lazım dı oturtmaya mama sandalyesi de ek gıdaya başlayınca 🙏🏻Oturtun artık yani
Poncikkkk Gktggelis benim bebeğim 8 aylık desteksiz oturamıyor alıştırma yapıyorm etrafına yastık koyuyorum mama sandalyesinde oturabilir bem oturttum
Gktggelis Serenaycaner mama sandalyesinde ne kadar durması gerekiyo peki bi tek yemek yedirirken durması yeterlimi
Serenaycaner Gktggelis valla yemek yerken ben mutfakta yemek yaparken falan oturtuyodum önünede en sevdiği oyuncakları veriyodum
Cernsnmz Tam post açacaktır oğlum 7 aylık oturamıyor diye tek değilmişiz yine 😒 mama oturağı aldım bende onda destekli oturtmaya başladım yastıkla denemelerim hep çabasız kaldı çünkü sizce işe yarar mı 🤔
Arenn Gktggelis bende korkmuştum 6 ayı dolmadan asla oturtmamıştım sonra 7.5 aylık falan dı tam oturduğunda biraz yastıklarla destekleyin dr muayene sine gidince zaten dr unuz kontrol eder nörolojik durum olup olmadığını