Alparslan616161 hilalhsnygt kabak havuç patates pirinç bunların hepsini karıştırırak mı verdin yoksa ayrı ayrımı
Seydacan hilalhsnygt bu verdiğimiz sebzelerin hepsini aynı gün mü vericez 3 gün kuralı bittikce patates havuc yogurt mesela böylemi olucak nedir bu 3 gün anlamadım ya 3 günden sonra ne vericez
hilalhsnygt Seydacan Şimdi şöyle, 3 gün kabak tadımı, 3 gün havuç tadımı, 3 gün patates tadımı, 3 gün bezelye tadımı, 3 gün yoğurt tadımı diye ilerliyor. 3 gün olmasının sebebi alerjisi var mı gözlemlemek için
Alparslan616161 hilalhsnygt meyvenin tadımı olur sebze konusunda ilk defa senden bunu duydum bana kabak havuç patates pirinç haşlanıp blander den geçirip verilir denmişti ve öyle yapıyorum sebzenin tadları farklı değildir zaten birdir.
hilalhsnygt Alparslan616161 Bana da ayrı ayrı ver dedi hepsini aynı anda verirsen alerji olsa birinden mesela hangisinden oldugunu nasıl anlayacaksın ayri ayri vermenin mantigi zaten alerji olacak mi onu gözlemlemek 😊
hilalhsnygt Alparslan616161 Bana özellikle blenderdan gecirme catalla az dedi ger doktorun görüşü farkli demekki yaa
Zeyn0206 hilalhsnygt bıkmadan devam etmelisin bence çok açken ver bir de onu dene emzirme ya da mama verme iyice acıksın mecbur yer
hilalhsnygt Zeyn0206 Onu da denedim bu sefer aç olduğuna daha çok ağladı yavaş yavaş alısacak herhalde ne yapalim vermeye devam 🤭