Reha_22 17 aylık kızım var. Yürümüyor, emeklemiyor, koltuğa tutunup ayak üstüne kalkmıyor.. poposunun üstünde ilerliyor. Var mı bu durumu yaşayan? Çok yemek yemez su içmez barsa yoksa mama! 🤕
Almondeyed Reha_22 18 aya kadar normal ama bence doktora götürün belki bir vitamini veya bir değeri eksiktir
Aloneeee Reha_22 cnm kızım poposunun üstünde gidiyordu. 18 ayı geçince doktora götürdüm yürümüyor diye. Kendi işini kendi bu şekilde gördüğü İçin tembellik yapıyor dediler. Ama sende yine de bi götür sor istersen. Benimki 22 aylıkken kaydırak almıştık ona çıkmak istedi kimse yardım etmeyince mecbur kaldı bi baktım içerden koşarak geliyor 🤣 yani 22 aylıktı anca yürüdü inan
Reha_22 İli ay önce götürdüm üşengeç tembel denildi bir de mama içtiği için sadece normal dedi. Bu ay tekrar gideceğiz kontrole gel dedi bakalım.
Funda-12 Merhaba 16 aylık oğlum var kendi başına 6/7 adım atıyor ama sonra bir destek bekliyor tek elden tutunca gayet güzel gidiyor yürüyor yarım saat falan o şekilde koltuk kenarında sıralıyor popo üzerinde her yere gidiyor ilk adım arabasını güzel kullanıyor ama tek başına bırakınca korkuyor bir sıkıntı olabilir mi kendi başına oturup kalkmıyor destekle yapıyor