Asyapolat Merhabalar Kasım ayında Mersin’e tatile gitmek istiyoruz deniz kenarında otel önerisi olan var mı? Hem deniz hem havuzu olsun istiyorum bir de bebeğim o sırada 9 aylık olacak rahat edebileceğim bir otel istiyorum gelecek tavsiyelere açığım
Eylul-sena-33 Asyapolat merhaba hangi Şehirden geliyorsunuz acaba ben mersindeyim asla bence mersini tercih etmeyin otel fiyatları çok yüksek onun yerine alanya tarafı daha güzel otel diyarı sonuçta orası ve aynı paraya daha kaliteli bir tatil alırsınız burda otel az ve fiyatlar yüksek hizmet kötü benden söylemesi ☺️
10sare Asyapolat kız kalesi Kilikya otel çok iyi bende mersinliyim denize sıfır biz 2 3 yıl gittik şimdi eviniz denize yakın olduğu için tercih etmiyoruz yapraklı koy var denizi çok güzel
Asyapolat Eylul-sena-33 merhaba Antep’ten geleceğiz açıkçası yakın bir yer olsun istiyoruz o yüzden en iyi ihtimal mersin gibi gelmişti yanlış bi tercih mi olur sizce🥺
Eylul-sena-33 Asyapolat mersinliyim ve burda yaşayan biri olrak söyledim size bunu.en girilebilecek temiz deniz silifke civarında ve ordaki en iyi otel ulu otel orasıda dünya para istiyor geceliğine