Eleftra_ eğer 2.çocuğu ciddi anlamda düşünüyorsanız arayı çok açmayın derim çünkü ne kadar farkına varırsa o kadar kıskançlık oluyor ben etrafımda hep böyle görüyorum benim tek avantajım oğlum daha konuşmadan xaten yeni yürmeye başlamıştı kardeşi geldi ama anlamazlar demeyin anlıyorlr ilk bir hafta bize çok soğuk davrandı farkındaydı eve başka birinin daha dahil olduğunun ve onu kucağımda görünce kafasını çeviriyordu biz onun ilgisini sevgisini bakımını hiçbir şekilde azaltmadık çoğaltmadıkta olması gerektiği gibi davrandık ve kardeşi eve geldiği günden beri kardeş diye aşıladık başka çocuklqrq parkta dışarda kardeş demiyoruz arkadaş diyoruz zadece kendi kardeşini kardeş olarak biliyor ama benim avantajım oğlum hiç vuran sinirli bağıran bi çocuk değil kardeşi doğduğundan beri yanına koyarım güler sadece bakar şimdi emziğini ağzından alıp geri takar güzel yanı şimdi martta bir yaşına basıcak ve oğluma arkadaş olucak ikiz gibi büyüyecekler bu güzel ama herşeyden önce herkesin bi kardeşi olmalı hakkınızda hayırlısı olsun