sarisinanasi doğum yapalı 55 gün oldu ve dün akşam kanama gördüm yani sanırım regl olmuşum. bu kadar erken olmak normal mi ya?
leopar sarisinanasi tabiki ilk doğumda 40 bitikten hemen sonra olmuştum 2 de 6 ayda plmuştım 🙏🏻Ne kadar erken okadar iyi
sarisinanasi aselsua yaa emziriyor musunuz genelde emzirince geç oluyor diyorlar da tabi ben sadece emzirdiğim halde oldum
leopar sarisinanasi kız yok yok keşke herkes öyle görse şişkinlik olmaZ,sinirlilik hali olmaz ya birsütü şey için iyi hem bide içimizi temizliyor malum
sarisinanasi Melekk3 ya ama o lohusa kanaması sayılmıyor mu 40 bitmediğimiçin bazılarının 60 güne kadar sürüyormuş sanırım. ama benim bitmişti 40. gün civarı bitti. 15 gün hiç kanamam olmadı 15. gün işte regl oldum
Melekk3 sarisinanasi 39.gun başladı bol sancılı kanamalı .normal adetim gibi 5gun sürdü. Bir sonraki ay o tarihten 3gun önce oldum normalde de her ay 3-4 erken gelir reglim.
ALPASLANINannesi sarisinanasi iki dogumumda da kirkim cikti 1 hafta sonra regl oldum ilkinde gayet duzenli de devam etti bakalim bunda nasil ilerleyecek