kirmizibalikgolde minnosunannesi06 biraz pahalı ama sexy 212 . Allahim.bu nasıl Bi koku ❤️❤️❤️ açık parfüm olarak almak isterseniz bargelo dan alabilirsiniz bu parfümü. Bargelo nün acikmparfumleri baya kalıcı
Furug minnosunannesi06 lancome la nuit tresor Thierry mugler alien olympea(bir tık daha hafif) bunlar baharatlı olanlar ama benim bebeklerim :) Yazın da noa 🌸
Oglumcanim_ minnosunannesi06 cidden 212 sexy çok güzel kadınsı yıllar önce kulanmıştım bak yine aklıma geldi yine alıcam :)
Kalpatisi_ minnosunannesi06 the one dolce gabbanın muadilini kullanıyorum çok beğeniyorum. Bargellodan alıyorum 400 numarası. İlk sıktığında şurup gibi kokuyo ama sonradan üatüne sinince mükemmel bi koku bırakıyo. Yıkayana kadar geçmiyo yıkayınca gidiyo kokusu
kirmizibalikgolde minnosunannesi06 evet adını söyleyince veriyorlar . Tabi dondurmasını almak isterseniz . Orjinali her yerde var zaten
Furug minnosunannesi06 ben daha uygunken almıştım tabi Noa bargello da var ama ben alıyorum Diğerleri de vardır bakılabilir..
Furug Aaa bu arada Zara da çok güzel parfümler var olric kullandım bir ara freshdi oraya bakmalısın :) geçen baktım çok hoş kokular vardı
Baakpnr- minnosunannesi06 Gucci guilty ve black opium aşırı güzel 🥰 doldurma isterseniz de DP ve Bargelloda var
fresh_mom minnosunannesi06 uygun fiyat isterseniz Bargello 122 numara öneririm çok soran oldu banada bu parfümü