GizemYe Seydaaa5 günlük olarak 20-30 gram kabul ediliyor. Bu da ayda 600-900 gram arası oluyor. Haftada da 140-210 gram oluyor tabi. Aylık 500-600 gramın altındaysa mama önerebilirler
efelinamoms Seydaaa5 Anne sütü ile besleniyorsa günlük ortalama 20 ila 50 gr arası alması gerekiyor mama ile besleniyorsa bilmiyorum. 1 hafta hastanede yattık hergün gün sonunda kg kontrolu yapiliyordu ortalama bu kg almasini bekliyorlardi.
GizemYe Betul-08 ne kadar sürede bu? 5 aylık bebeğim var daha hiç öyle bir şey duymadım. Günlük olarak imkansız. Aylık olarak da çok az dediğiniz. Bilgi verirken doğruluğuna bakalım lütfen
Mrysmg Seydaaa5 bence normal. Benim bebeğim 2.140 doğdu altına düşmedi erken doğdu zaten ödemi çok yoktu. Hastaneden 2.400 gr ile çıktı 20 gün sonrasında 3 kg idi. Sonra 4 . Normal yani bana hiç az felan diyen olmadı
Betul-08 GizemYe öncelikle yazılanları iyi okumanızı tavsiye ederim yukarıda 5 aylık bebek değil yenidoğan demiş ve haftalık demiş ben yenidoğan bir bebeğin haftalık alması gereken ortalama kiloyu yazdım hanımefendi