Naturall Merhabalar, eşim sormamı istedi. Myo kaydı silinen ve affa hak kazanan var mı aranızda? Örgün eğitimdi.
Katya Naturall bütün üniversiteler için af çıktı ve bugün af başvurusu açıldı. Ben AÖF İçin başvurumu yaptım sonuç bekliyorum.
Naturall Duyulurum Evet, bir arkadaşı tekrar evraklarını topluyormuş ama AÖF, örgün eğitimde de vardır umarım
yagmurkokusu_ Naturall ben 2.üniversite de kaydımı sildirdim yarım dönemim kalmıştı bende bu affı çok bekliyorum inşallah dediğiniz doğrudur ama en son af 2012 de çıkmış galiba öyle birşey olsa dayım bölüm başkanı haber verecekti sanmıyorum o yüzden AÖF te vardır ama
Duyulurum yagmurkokusu_ hayır 2012′den sonra da af çıktı. 2018′de. Şimdiki af da örgütleri kapsıyor fakat okuldan atılma durumları, suça karışmış olaylari başka
yagmurkokusu_ Duyulurum ben kendim sildirdim kaydımı af bizi de kapsıyor mu acaba ? Şuan bilen biri çıkarsa yarım dönemim kaldı ya da açık öğretime alabiliyor muyum aşırı heyecan yaptım ya inşallah çıkmıştır 2016 dan beri bekliyorum.
Duyulurum yagmurkokusu_ örgün eğitimi açıköğretim yapamazsınız. Ben dokuz eylül üniversitesinden ayrılmıştım böyle bir duyuru paylaşılmış. https://www.deu.edu.tr/duyurular/7417-sayili-af-kanunu-hakkinda-duyuru/#:~:text=5%20Temmuz%202022%20tarih%20ve,2022%20tarihinden%20itibaren%204%20ay Siz de üniversitenizin adını yazıp bakın bir isterseniz. Bir doneminiz kalmış zaten bu sene biter inşallah baslarsaniz
Keremikonunannesi yagmurkokusu_ Bildiğim kadarıyla sizi de kapsıyor, öğrenci işleri ile görüşün mutlaka. Yanlış hatırlamıyorsam kasıma kadar süresi vardı.
Naturall Duyulurum Merhaba tekrar, şimdi benim eşimin okuduğu bölüm o yüksekokuldan kalkmış. Ve örgün eğitimdi ama üniversite ile aynı şehirde ikamet etmiyor. Nasıl olur bilemiyorum. Umarım olur bir şekilde