Melissadgnn Merhaba kizlar kizim 17 aylik 15 20 gundue hep vur eli var birseyi yapma deyince gelip vuruyor surekli cirtlak bir ses bagiriyor boyle degildi neden boyle oldu anlam verwmiyoruz sessiz sakin bi aileyiz aslinda bizden goruyor diyicem oyle de degil 😕😕
coktepkiliyim Melissadgnn kesinlikle benim kızımı anlatmışsınız.Yapma dedikçe daha çok hırçınlaşıyor 17 aylık
Zlm Melissadgnn bebekler duygulari ifade edemedikleri de ve bu hissettiği duygularla ne yapacağını bilemedigimde vurma isirma gibi şeyler yaparlar bu çok normal onu nla konuşmayı deneyin mesela biseye kızdı siz dikunmasina izin vermediniz diyelim şuanda buna izin vermedigin için kizdigini anlıyorum ama bu senin için şöyle zarrali falan gibi uzun uzun anlatın vurmanın kötü birşey olduğu söyleyin her seferinde gel beraber inceleyelim ama buna dokunamayiz söyle tehlikeli falan diye anlatin yada dokunmak istediği şeye göre
Melissadgnn coktepkiliyim kiz kardesim 7 yasinda o da kucukken boyleydi sonra hep boyle kaldi psikolog psikolog geziyor bizimkiler bendede bu dusunce kaldi cok korkuyorum oyle olur diye bende pimpirim oldum insallah normal seylerdir 😕