K_a_06 Benim gibi bu durumu yaşayan var mı anneler ? Kızım 4.5 aylık sadece anne sütü aliyor ve iki gündür kakasinda küçük kırmızı noktalar var kan olabileceğini düşünüyorum. Makatinda çatlak yok sebebini bilen var mı? Bugün de hiç kalasını yapmadı umarım kötü bişey değil-dir 😓 lütfen başına gelen varsa bilgi verebilir mi bana.
Deletedmom277 K_a_06 süt alerjisi olabilir Kakasında mukus , huzursuzluk, kaşınma durumu, sık hapşırma, ishal ya da günler süren kabızlık vücutta döküntü. Bunlar oluyor muydu hiç
nesli3310 K_a_06 ya besin alerjisi kakası (yeşil mukus )varsa yada ıkınarak yaptıgı için tahriş kabıZsa oda olmuş olabılır
Sibel12345 K_a_06 laktoz alerjisi olabilir süt alerjisiyle aynı belirtileri var kakada kan mukuslu kaka yeşile çalan kaka hepsi aynı belirtileri ama süt alerjisi olsaydı ilk bir ay belirtisini gösterirdi bence laktoz çünkü aynı gün süt yumurta ayran içtiyseniz bunlar yapıyor başımıza geldi çünkü süt alerjisi diye diyet verdiler geçmedi sonra başka bir doktora götürdük laktoz alerjisi dedi relaktaz aldık şükür geçti
Melike_koc K_a_06 kızımın kakasında 4 aylıkken 2 ay boyunca nokta nokta kan oluyordu besin alerjisi diye kan testi yaptık bişey çıkmadı şimdi 10 aylık bi iki kere ishal olduğunda aynı şekilde kan geldi bir dahada görmedim ama iki üç aydır gecmeyen pişik var çocuk alerjiye götrcm arastırmalarm sonucunda kimi dr o tarz kanamaların önemsiz olduğumu söylüyır kimisi baska bişi söylüyor insan ne yapcğını şaşırıyo siz yinede bi hastaneye götürün derim
K_a_06 Deletedmom277 Bir kaç gündür aşırı huysuzluklari var ağlayarak uyanma, gün içinde de sürekli ağlama. Vücudunda isilik gibi kırmızılıklar. Ishal dee oldu. Memeyi de reddediyor.
Deletedmom277 Sibel12345 kızımın süt alerjisi 6 aylıkken anlaşıldı. İlk kakasında kan 4.5 aylıkken olmuştu doktoru kan ilacından demişti. Yani ilk 1 ay belirti vermeyebilir ya da kan görünmeyebilir
K_a_06 Sasah1441 Sibel12345 Bu ara ard arda peynir ve yoğurt çok yedim. Birde kayinvalidelim kızımın ağızına azıcık peynir vermişti bende son anda gördüm verdirmedim bir daha.😪 peki bu geçici bir durum mu böyle bişey olsa
Sibel12345 Deletedmom277 bilmiyorum canım bizim gittiğimiz doktor öyle söylemişti her kafadan bir ses doğrudur söylediğin
Deletedmom277 Sibel12345 aynen öyle her doktor zaten farklı şey söylüyor. Tecrübeyle öğreniyoruz çoğu şeyi maalesef
Sasah1441 K_a_06 dün sağlık ocağında tembihlediler o tarz bişi olursa mutlaka Dr götür diye bi arastır bence Google dan
Deletedmom277 K_a_06 alerji belirtileri hepsi. Meme reddi yapar . En kısa zamanda çocuk alerji uzmanına gitmenizi öneririm
Sasah1441 K_a_06 hiç bir fikrim yok ama süt ve süt ürünleri yedirmek sıkıntı tabi şimdilik ihmal etme derim yakınsa en azından bi saglık ocagına danış
K_a_06 Sasah1441 Doğru diyorsunuz şükür bugün olmadı kanada kan ama ihmal etmicem yine derlediğiniz gibi sağlık ocağına bi danışacağım. Çok teşekkür ederim.🙏