2maviboncuk gulcanemin Yani ihtiyacımız olmasa niye başvuralım bekleyelim bu kadar bayılıyorlar insanları böyle bekletmeye
Ocak2021 R_vyda aile destek paketi 450 ile 600 arasında para yatıyorlar 12 ay boyunca demişlerdi ama agustos ayının yardımı hala yatmadı .
Zeliha27mira Mizmizmyrtle bu hafta içinde yatacakmış https://www.yenisafak.com/foto-galeri/ekonomi/turkiye-aile-destek-programi-odemesi-ne-zaman-yatacak-aile-destek-programi-basvurusu-nasil-yapilir-aile-destek-programi-odemesi-ne-kadar-2068516
minikcivcivlerinannesi Kızlar pttye kadar gittim geldim şu an kimseye ödeme yatmadı dedi çalışan beyefendi.arkadas da link atmış ya bu hafta yatacak diye inşaallah yatar
Sima_gul1 gulcanemin endevlette benim süreç devam ediyor yazıyor senin öyle yazarkenmi kabul olduğunu ogrendin canım
Sima_gul1 gulcanemin peki can ev araba vs var mı yani hani alanlar hangi şartlara istinaden alıyor bilginiz var mi
gulcanemin Sima_gul1 valla rastgele herkese çıkıyor evi olans arabası olana herkese çıkıyor şans meselesi
bglm gulcanemin sosyal yardım edevletten sürerce bakamadım sıstem çalışma bakım nedenıyle ara verıldı kapatıldı sıstem yazıyor 🙈