Gamze15 Anneler benim bebegimin kafasinin arkasi uzun dogumdan dolayi ve uyurken hep saga yada sola dönderir kafasi ama gün icinde düz durabiliyor birseylere bakarken.. Sorum su büyünce sikinti cekermi hep yan yatiriyo kafasini uyurken??
Tuba Gamze15 kac aylik acaba bebegin? oglum 1 aylik olana kadar ben hep destekledim ki döndermesin kafasini diye. Yarin 7 aylik olacak ve her yöne dönüyor bende birakiyorum
Prensinannesi23 Gamze15 benimde Doğumdan dolayı öyleydi oğlumun kafası 3 aylık olucaz düzeldi ben hiç desteklemedim sağa yada sola yatıyordu hep doktorda kendilinden zamanla düzelicek birşey yapmana gerek yok dedi
23zumra Gamze15 benim de surekli sola donuyor duz oldu kafasi ya ve sadece 1 aylik ceviriyorum surekli geri sola yatiyor 🤦♀️🤦♀️
Gamze15 Sibel12345 döndersem bile uyurken düz kalmiyor hemen saga sola düsüyor kafasi büyüklerimiz dediki kafasinin sagina soluma destek koy ki döndermesin kafasini dediler destek koyuncada kesinlikle uyumuyo rahatsiz oluyor huzursuz oluyor 😢
Sibel12345 Gamze15 benim annemde bebeğini rahat bırak diye kızıyordu bebek oturmaya başlayınca düzelir diyordu ama kalıcı olanlarda var diye ben hep ugrastım düz kafaydı bildiğim şimdi top gibi oldu sağ sol yüz üstü hep yatırdım düzeldi
Gamze15 Tuba 2 bucuk aylik büyüklerimiz söyledi hep destekleyin diye bende rahatsiz oluyor diye yapmamisdim
Gamze15 Prensinannesi23 benimkiside 2 bucuk aylik uyurken tek saga sola ceviriyor uyanikken düz tutuyor cok sükür
Gamze15 Sibel12345 peki rahatsiz olmadimi benimkisi agliyor kafasini cevirmeye calisiyor Bihter kac aylik bebegin
Gamze15 Sibel12345 peki rahatsiz olmadimi benimkisi agliyor kafasini cevirmeye calisiyor Bihter kac aylik bebegin
Bihter Ben de cuma günü bunun için doktora gittim uzun sanki kafası sivri diye bir şey yok biraz sırt üstü yatsın dedi. Tabi yine döndürüyor kafasını destekleyecek bir şey koymak lazım
Sibel12345 Gamze15 ilk bi kaç gün şavaş vardı baya bi istemdi o yastığı ağladığında çıktım odadan ağladı ağladı sonra gidip kucağıma alıp tekrar yatırıyordum öyle öyle alıştı kararlı ve ondan daha inatcı olman lazım ki seni yenemesin
Sibel12345 Gamze15 ilk bi kaç gün şavaş vardı baya bi istemdi o yastığı ağladığında çıktım odadan ağladı ağladı sonra gidip kucağıma alıp tekrar yatırıyordum öyle öyle alıştı kararlı ve ondan daha inatcı olman lazım ki seni yenemesin