ArasinnAnnesi haftalarca uğraş uyku düzeni olsun beslenme düzeni olsun diye tam evet herşey yoluna girdi diye düşünürken hopp diş çıksın bizim tam olarak böyle oldu bazı geceler saat bası uyanıyor son bir haftadır ise sabaha karşı 6 gibi uyanıyor ve koyuyo omuzuma kafasını orada uyuyor o şekilde 2 saat uyuyor belki daha çok uyuyabilir benim dayanma sürem o pozisyonda 2 saat ve gece genelde bu huysuzluklaru tutuyor sürekli boynuma yaslanmayı istiyor gece uyandığında emmek değil sarılmak istiyor tam uyudu diyorum yatağına koycam başlıyor moraracak kadar ağlamaya bir dişi çıkarttık ikincisi yolda imiş ama benim pilim bitti çöktüm resmen ve ben 32 yaşındayım 20li yaşlarda olsam belki enerjim yüksek olur ama yok gündüz uykusu zaten kalmadı en uzun yarım saat uyuyor kakası bazen renkli bazen ishal şeklinde elleri ağzından çıkmıyor yani allah bu süreçte olan herkese yardım etsin bolca enerji versin insallah diş jeli fitil şurup sadece hafifletiyor ama geçirmiyo bence mecbur bu dönemi yasıycaz napalım ☹️